Podcast

Kuuntele Viikkoraati: Lapin Top 3, Facebookin 10 vuoden kasvohaaste hämmästyttää ja tipaton tammikuu synnyttää kuivaa huumoria

Jussi Leinonen
Lapin Kansan Viikkoraati, eli Eero Leppänen ja Anne Torvinen  pohtii tällä viikolla muun muassa tipattoman tammikuun vaikutuksia.

Lapin Kansan Viikkoraati, eli Eero Leppänen ja Anne Torvinen pohtii tällä viikolla muun muassa tipattoman tammikuun vaikutuksia.

Lapin Kansan Viikkoraati pohtii tällä viikolla tipattoman tammikuun vaikutuksia. Onko siitä hyötyä? Omakohtaisiakin kokemuksia on jo.

Facebookin 10 vuoden kuvahaastetta epäillään jopa salaliitoksi. Mitä mieltä raati on? Vai onko salaliitto oikeasti vielä paljon kuvahaastetta suurempi?

Arctic Rally alkaa ensi viikolla. Se on raatilaiselle vuoden kohokohta Lapissa. Mitkä muut kohokohdat Lapin vuodessa pääsevät top3-listalle?

Viikkoraadin vieraana toimittaja Vesa-Pekka Hiltunen. Häneltäkin udellaan top3-listaa ja sieltä löytyy yllättäviä aktiviteetteja. Hiltunen kertoo myös juuri valmistuvasta juttukokonaisuudestaan, jossa uppoudutaan kaupunkikaavoituksen kiehtovaan maailmaan.

Ehdota Viikkoraatiin vieraita: eero.leppanen@lapinkansa.fi

Kuuntele viikkoraati tästä:

Voit kuunnella Viikkoraadin ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Spotifystä:

Voit kuunnella Viikkoraadin ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Apple Podcasteistä

Voit kuunnella kaikki Viikkoraadit myös tästä:


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös