Tiina Vuorimäki

90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen

TLC 20.00

*** TLC:tä voi sanoa morsian- ja hääkanavaksi. 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen on kanavan perusohjelmistoa, mutta oudon koukuttava.

Ehkä siksi, että tositelevisiosarja pika-avioliitoista on vauhdikas ja suorasukainen. Harvoin pääsee näkemään, miten anoppi huutaa miniälleen kurkku suorana.

Pariskuntien keskinäisten ongelmien lisäksi pulmia on nimittäin myös perheiden kanssa. Coltin ja Larissan suhteessa häsää myös Coltin äiti.

Kolmen kuukauden seurustelun jälkeen avioituvilla pareilla ei ole helppoa. Mitä kuumemmaksi kuuden pariskunnan välit tulehtuvat, sitä enemmän kuullaan piippauksia. Myös suu hämärretään, jottei huulilta voisi lukea, mikä sana on sensuroitu.

Joidenkin parien suhteet vaikuttavat mahdottomilta, mutta meidäthän on opetettu uskomaan, että rakkaus voi saada kaiken onnistumaan.

Sarjasta alkaa 4. tuotantokausi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös