Lukemisto

Kadonneita olutpulloja, kolme sairauslomaa ja kuusi kuppia kahvia – Seurasimme, kuinka sujuu ruotsinlaivan baarimestarin Sakari Mäkisen työvuoro

Tilaajalle

Baarimestari Sakari Mäkinen on töissä Viking Gracella yhdeksän-kymmenen päivää putkeen. Kymmentuntisen työvuoron aikana Mäkinen metsästää henkilökuntaa ja olutpulloja, jotka eivät ole siellä missä pitäisi. Vähän väliä käydään henkilöstön crew only -ovien takana. Tervetuloa laivalle! Katso myös videolta, mitä Mäkinen kertoo laivan drinkkilistan suunnittelusta ja matkustajien suosikkimauista.

Työn sisältö muuttuu ja työn tekemisen tavat sen mukana. Tässä juttusarjassa seuraamme talven ajan eri alojen ammattilaisten työtä yhden työvuoron alusta loppuun.

Ari-Matti Ruuska
Kello on kymmenen. Baarimestari Sakari Mäkinen avaa yökerhon.

Kello on kymmenen. Baarimestari Sakari Mäkinen avaa yökerhon.

Päivi Ojanperä
Torstai 21.30

Yökerhossa pauhaa diskomusiikki. Värivalot pyyhkivät tanssilattiaa. Club Vogue Viking Gracen kymppikannella on vielä kiinni, mutta nyt alkaa baarimestari Sakari Mäkisen työvuoro. Musiikin ja valot on laittanut päälle av-teknikko. Hänen koppinsa on…


Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa Lapin Kansan Digi nyt alkaen 9,90 €/kk. Valitse itsellesi sopivin tilaus. Etusi jopa -50 %! Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin lapinkansa.fi:n sisältöihin, näköislehteen ja uutissovellukseen.


Lue myös