Jasper Pääkkösellä rooli myös Spike Leen seuraavassa elokuvassa

STT Helsinki

Näyttelijä Jasper Pääkkönen nähdään myös ohjaaja Spike Leen seuraavassa elokuvassa, kertoo elokuvasivusto Deadline . Lee kehittelee Vietnamin sotaa käsittelevää elokuvaa Da 5 Bloods, jonka julkaisee suoratoistopalvelu Netflix.

Elokuvan pääosaa esittää Marvel-tähti Chadwick Boseman, ja sen muihin näyttelijöihin lukeutuvat Langalla-sarjasta tutut Clarke Peters ja Isiah Whitlock Jr. sekä ranskalaiset Jean Reno ja Mélanie Thierry.

Pääkkönen nähtiin viime vuonna Leen ohjaaman BlacKkKlansman-elokuvan sivuosassa. Elokuva keräsi Suomessa yli 200 000 katsojaa, ja se oli vuoden viidenneksi katsotuin elokuva.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös