Emmi Nuorgamille Tampereen yliopiston sukupuolentutkimuksen Kunniafloora

Sonja Huhtaniska
Emmi Nuorgam (vas.) yhdessä siskonsa Miisa Nuorgamin kanssa. (arkistokuva)

Emmi Nuorgam (vas.) yhdessä siskonsa Miisa Nuorgamin kanssa. (arkistokuva)

Niina Niemelä

Tampereen yliopiston sukupuolentutkimuksen oppiaine on nimittänyt Kukan Päivän juhlassaan feministiaktivistin, bloggaajan ja journalistin Emmi Nuorgamin vuoden 2019 Kunniaflooraksi.

Kunniafloora-tunnustus myönnettiin 27. kerran aktiivisesta feministisestä toiminnasta tutkimuksen tai yhteiskunnallisen vaikuttamisen saralla.

Nuorgam on projektipäällikkö Yle Kioskissa ja kulttuurituottaja, joka on perustanut oman yrityksen. Hän on saamelainen, joka on opiskellut ja asuu Tampereella. Nuorgam on yksi kirjan Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) kirjoittajista.

Tunnustuksella Tampereen yliopiston sukupuolentutkimus haluaa tunnustaa, tukea ja juhlistaa Nuorgamin feminististä toimintaa ja rohkaista häntä sillä tiellä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös