Tupakkalakkokampanja käynnistyi – peruskorjattuun eduskuntataloon muuttaa savuton eduskunta

OUTI TORVINEN
Tupakkalakkokampanja käynnistyi – peruskorjattuun eduskuntataloon muuttaa savuton eduskunta
STT

Eduskunnassa on käynnistymässä savuton aika. Eduskunnasta tulee savuton syysistuntokauden alkaessa ja eduskuntatalon peruskorjauksen valmistuessa.

Syyskuun alkupuolelta alkaen tupakointi on kielletty eduskunnan tiloissa, piha-alueilla ja eduskunnan välittömässä läheisyydessä. Kielto koskee kaikkia eduskunnassa työskenteleviä ja myös vierailevia.

Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa.

Savuton eduskunta -kampanja avattiin virallisesti keskiviikkona. Kampanjan isä, kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) korosti avauspuheessaan, että eduskunta antaa hyvää esimerkkiä muun muassa tiloissa vieraileville koululaisryhmille.

Savuttomuuden tueksi järjestetään kevään aikana vielä kaksi kampanjatilaisuutta. Lisäksi savuttomuuteen tarjotaan tukea työterveyshuollosta.


Kommentit (1)

  • oligargia

    Jos Zyskowicz ei kärsiviensä päänsärkyjen johdosta pidä tupakansavusta, on kummallista kieltää tupakointi muilta. Tupakkapaikan voi aina järjestää! Onko tämä kokoomuksen pyhänä pitämää yksilönvapautta?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös