Myytinmurtajat-televisiosarjan baskeripäinen vetäjä Jamie Hyneman saa kesäkuussa Lappeenrannan teknilliseltä yliopistolta kunniatohtorin arvon.

Hyneman on yliopiston mukaan tieteen ja teknologian popularisoija ja yrittäjämäisesti toimiva rohkea uudisraivaaja, joka on persoonallisella tyylillään edistänyt merkittävästi tekniikan koulutusalan kiinnostavuutta.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston kuudes tohtoripromootio järjestetään kesäkuun puolivälissä. Kunniatohtorin arvo on yliopiston korkein huomionosoitus.

Yliopiston viestintäjohtajan Marjo Loisan mukaan Hyneman on näillä näkymin osallistumassa tohtoripromootioon.

Kunniatohtorin arvon ovat kesäkuussa Lappeenrannassa saamassa myös muun muassa energiayhtiö St1:n perustaja ja pääomistaja Mika Anttonen, OP-ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen ja Suomen Pankin johtokunnan jäsen Olli Rehn.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös