Skimmauslaitteiden asentajaksi epäilty jäi kiinni – Poliisi neuvoo, miten tunnistat skimmauslaitteen

Poliisi
Skimmauslaitteiden asentajaksi epäilty jäi kiinni – Poliisi neuvoo, miten tunnistat skimmauslaitteen

Ylikonstaapeli Nina Juurakko-Vesikko neuvoo polisiin videolla, miten skimmauslaitteen tunnistaa.

STTHelsinki

Helsingin poliisi otti perjantai-iltana kiinni miehen, jonka epäillään asentaneen korttitietoja kopioivia laitteita ainakin viidelle huoltoasemalle Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

Laitteiden asentamisesta epäilty ulkomaalainen mies on pidätetty, ja hänen kuulustelunsa aloitetaan viikonloppuna.

Tampereelta ja Pirkkalasta löytyi maanantaina ja tiistaina huoltamoiden korttiautomaateilta yhteensä neljä skimmauslaitetta. Torstai-iltana myös Vaajakoskelta löytyi yksi laite.

Sisä-Suomen poliisin mukaan kyseiset skimmauslaitteet eivät lähettäneet tietoja vaan taltioivat ne muistiinsa. Koska laitteet saatiin poliisin haltuun, ei kopioituja tietoja päätynyt rikollisille.

Poliisi julkaisi perjantaina Youtubessa videon , jossa neuvotaan, miten voi tunnistaa automaattiin lisätyn skimmauslaitteen.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Rangaistuksena Hyi Hyi ja sakkoja joita ulkomaalainen ei maksa ja toiminta jatkuu.

  • Nimetön

    Vuokra-asunnon myynnissä vähennetään taloyhtiön velka ennen voiton laskua. Kauppa käsitellään aina velattomana niin ostaessa kuin myydessa, siitä maksetaan varainsiirtovero.. Eli esimerkissä voitto maksimissaan on 20000€ Plus maksetut velkalyhennykset. Siitä summasta 30% on maksettava vero.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös