STTHelsinki

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kommentoi STT:lle ulkoministeri Timo Soinin (sin.) julkaisemaa abortinvastaista blogikirjoitusta. Kirjoituksessa Soini iloitsee Argentiinan senaatin päätöksestä hylätä lakiesitys, joka olisi laillistanut abortin.

Sipilä sanoo sähköpostivastauksessaan, että naisten ja tyttöjen asema sekä seksuaali- ja lisääntymisterveysoikeudet ovat ihmisoikeuskysymyksiä ja olennainen osa Suomen ulkopolitiikkaa. Sipilän mukaan tämä on ollut Suomen hallitusten pitkäaikainen ja yksiselitteinen linja, eikä se ole muuttunut.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Ei pysty Soinin poikaa kukaan panemaan järjestykseen.

  • veikko kainulainen

    Kyllä Soinin olisi aika siirtyä jollekin palkinto viralle , omia lausuntoja näyttää riittävän .

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös