Sininen tulevaisuus perussuomalaisista loikanneiden uuden puolueen nimi

Mauri Ratilainen
Sininen tulevaisuus perussuomalaisista loikanneiden uuden puolueen nimi

Kuvassa Simon Elo (vas) ja Sampo Terho sekä Tiina Elovaara esittelevät uuden puolueen tunnusta.

Hannamari Ahonen

Kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho, perussuomalaisista eronneen Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tiina Elovaara kertoivat eduskunnassa, että perussuomalaisista irronnut ryhmä perustaa Sininen tulevaisuus -nimisen puolueen. Samannimisen yhdistyksen puheenjohtajana toimii Sampo Terho.

Terhon mukaan nimi kuvastaa vakautta, rauhaa, isänmaallisuutta ja uudistusmielisyyttä.

Yhdistys aloittaa kannatuskorttien keräämisen aivan lähiaikoina. Kun 5000 nimeä on kasassa, voidaan puoluetta hakea puoluerekisteriin.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • rääpijät kuriin

    Pysykää vaan asiallisina Te edustajat Sininen tulevaisuus –puolueessa. Kuten olette tehneetkin. Ette ole syyllistyneet rääpimiseen kuten monet muut eduskunnassa, etenkin entiset ryhmätoverinne. Suoraan sanoen järkyttävää käytöstä koko Suomen kuullen. Fiksut erottuu. Suomalaiset ovat suurelta osin kuitenkin fiksuja. Itse äänestän aina vain henkilöä, en ole puoluesidonnainen. Tsemppiä etenkin Tiina Elovaaralle, olet fiksumpi kuin räyhääjä Huhtasaari.

  • Melko hyvä

    Sininen Uni olisi kuulostanut vieläkin toiveikkaammalta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös