Sastamalassa mopoautoa päin ajaneelle tapposyytteet

STT

Mopoautoa päin Sastamalassa ajanutta miestä vastaan on nostettu syytteet kahdesta taposta.

34-vuotiaan miehen kuljettaman tila-auton ja mopoauton kolarissa kuoli kaksi 17-vuotiasta helmikuussa. Poliisin mukaan mies on kertonut kuulusteluissa, että hän halusi surmata itsensä ja luuli, että mopoauto olisi ollut isompi ajoneuvo.

Miestä syytetään myös törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Juttua käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa kuun viimeisenä päivänä.

Aiemmin mies on tuomittu muun muassa puolisonsa ja lapsensa pahoinpitelystä. Lisäksi hänellä on useita tuomioita törkeistä rattijuopumuksista, rattijuopumuksista sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös