Pirkanmaa

Rekkaturmassa kuolleen kuljettajan muistoksi järjestetään hiljainen hetki perjantaina – "Turhien tiekuolemien on loputtava"

Tukkirekan kuljettaja kuoli tapaturmaisesti Parkanossa. Perjantaina hänen muistokseen järjestetään hiljainen hetki.

Aulis Alatalo
Rekkaturmassa kuolleen kuljettajan muistoksi järjestetään hiljainen hetki perjantaina – "Turhien tiekuolemien on loputtava"

Tukkirekan kuljettaja kuoli rekan suistuttua ojaan Parkanossa viime viikon perjantaina aamupäivällä.

Niina Huuhtanen

Parkanossa viime viikon perjantaina sattunut rekkaturma on herättänyt sosiaalisessa mediassa runsaasti keskustelua. Metsätrans-lehti uutisoi, että teiden talvikunnossapidon tila on puhututtanut ihmisiä.

Etenkin teiden talvikunnossapidon tila on puhututtanut ihmisiä. Keskustelua on käyty paljon etenkin yli 11 000 jäsenen Puutavarakuljetusta Suomessa -ryhmässä.

Sunnuntaina yksi ryhmän jäsenistä, Tommi Koljonen, ehdotti, että tulevana perjantaina, mielellään puolen päivän aikaan, muut kuljettajat pysäyttäisivät autonsa minuutiksi valtatien linjapysäkille kunnioittamaan hiljaisella hetkellä poismennyttä puuautoilijaa.

–Minuutti ei ole keltään pois nykykiireessä. Sytytetään kynttilä linjapysäkille muistoksi, Koljonen kirjoittaa päivityksessään.

Koljonen toivoo jonkun silmien aukeavan talvihoidon nykytilaan.

–Miestä tämä ei tuo takaisin, mutta turhien tiekuolemien on loputtava, Koljonen kommentoi.

Päivitys on kerännyt nopeasti satoja tykkäyksiä ja useat ovat kommentoineet osallistuvansa hiljaiseen hetkeen. Vaikka turma sattui puuautolle, asia koskettaa yhtä lailla kaikkea raskasta liikennettä. Monet ovatkin kertoneet ottavansa kynttilän mukaan perjantaina.

Parkanon rekkaturma sattui viime viikon perjantaina 9. helmikuuta Kolmostiellä noin 20 metrin päässä Kissakiven liittymästä, kun rekka oli tullut etelän suunnasta ja ajautunut suoraan ojaan kohdasta, jossa tie kaartuu oikealle. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 10.52.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös