Putin tapaa Niinistön Helsingissä

PAVEL GOLOVKIN/POOL
Putin tapaa presidentti Niinistön Helsingissä.

Putin tapaa presidentti Niinistön Helsingissä.

Juho Korpela

Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaa presidentti Sauli Niinistön työvierailulla ensi viikon keskiviikkona 21.8. Helsingissä. Keskustelut käydään Presidentinlinnassa.

Maiden kahdenvälisten suhteiden lisäksi keskustelunaiheina ovat alueelliset ja kansainväliset kysymykset. Presidentit pitävät keskiviikon tapaamisen jälkeen lehdistötilaisuuden ja vierailu päättyy yhteiseen päivälliseen Suomenlinnassa.

Presidentti Niinistö ja presidentti Putin tapasivat edellisen kerran huhtikuussa 2019 Arktisen foorumin yhteydessä Pietarissa. Suomessa presidentti Putin vieraili viimeksi heinäkuussa 2018, kun hän tapasi Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin.


Kommentit (1)

  • Eläkeikäinen

    Kyllä Venäjällä on komea ja karismaattinen Johtaja.
    Ei pärjää Suomen presidentti kilvassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös