Poliisi: Pudasjärven asuntopaloon liittyvässä ajoneuvossa on aseistettu ja vaarallinen henkilö

Tuukka Nerg
Poliisi pyytää havaintoja punaisesta autosta.

Poliisi pyytää havaintoja punaisesta autosta.

Anna Leinonen

Omakotitalo vaurioitui pahoin tulipalossa Pudasjärven Petäjäkankaantiellä torstaiaamuna. Poliisi kertoo, että talon lähistöltä tien vierestä löytyi kuollut mies. Poliisi tutkii miehen kuolemaa henkirikoksena .

Poliisi on pyytänyt havaintoja ajoneuvosta, jonka epäillään liittyvät tapaukseen. Torstai-iltana poliisi tiedottaa, että ajoneuvossa on aseistettu ja vaarallinen henkilö.

Kyseessä on Kia Ceed -merkkinen henkilöauto, jonka rekisteritunnus on GIM-639. Poliisi kaipaa havaintoja autosta sekä Petäjäkankaantien tapahtumista keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Havainnot voi ilmoittaa hätäkeskuksen numeroon 112.

Hälytys rakennuspalosta tuli noin kello 7.50. Päivystävä palomestari Kari Kuosmanen kertoi aiemmin päivällä, että talo oli ilmiliekeissä, kun ensimmäiset pelastuslaitoksen yksiköt saapuivat paikalle. Hälytyksen palosta teki ohikulkija, joka oli nähnyt talosta nousevan liekkejä.

Pelastuslaitoksen yksiköt saivat estettyä tulen leviämisen piharakennuksiin.

Petäjäkankaantie suljettiin liikenteeltä torstaina aamupäivällä. Oulun tieliikennekeskuksen mukaan se avattiin liikenteelle hieman ennen kello 18:a illalla.

Uutinen ja otsikko päivitetty kokonaan 10.1. klo 21.15.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös