Poliisi kuvailee itsenäisyyspäivän juhlintaa rauhalliseksi – yhteensä kymmenen otettu kiinni

STTHelsinki/Tukholma

Itsenäisyyspäivän mielenosoitusten yhteydessä Helsingissä on otettu kiinni yhteensä kymmenen henkilöä, kertoo poliisi Twitterissä. Useat kiinniotetuista olivat häiriköineet äärijärjestöjen 612-mielenosoitusta.

Esimerkiksi kaksi kiinniotettua oli heitellyt kananmunia mielenosoituskulkuetta kohti, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan itsenäisyyspäivän juhlinta on kuitenkin sujunut rauhallisesti, eikä voimakeinoja ole tarvinnut käyttää.


Kommentit (2)

  • Jussi vaan.

    Miten niin “äärijärjestöjen”, voisiko Lapin Kansa avata ja kertoa mitkä “äärijärjestöt” oli marssilla. Minusta näytti, että siellä oli ihan tavallisia Suomalaisia ympäri Suomen, voin tietysti olla väärässä niinku normaalisti.

  • Jussi vaan.

    Oliko poliisilla jokin kiintiö mikä piti täyttää, kun täysin rauhallinen ja syytön Junes Lokka piti pidättää ja viijä putkaan. Tämä olkaa muistuttaa gestapoa ja KGPtä yhä enemmän.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös