Liikenne

Ojaanajo haittasi 5-tien liikennettä Kuusamossa – kuljettaja autettiin pois autosta takaluukun kautta

Mirko Siikaluoma

Auto ajoi ojaan valtatie 5:llä noin 20 kilometriä Kuusamosta etelään päin. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle hieman ennen kahta iltapäivällä.

Pelastuslaitoksen mukaan tuntemattomasta syystä ojaan ajanut auto oli kääntynyt kyljelleen. Auton kuljettaja ei päässyt ulos autosta omin voimin ja pelastuslaitos avusti henkilön takaluukun kautta pois ajoneuvosta. Ensihoito vei henkilön tarkastettavaksi Kuusamon terveyskeskukseen.

Auton pelastustehtävä tukki 5-tien toisen kaistan noin puolen tunnin ajan. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös