Liikenne

Kaksi henkilöautoa kolaroi Nelostien risteyksessä Iissä – toinen kaista suljettu, jono jopa kilometrien mittainen

Jani Väisänen
Iissä sattui liikenneonnettomuus.

Iissä sattui liikenneonnettomuus.

Heikki Uusitalo

Nelostiellä sattui maanantaina aamupäivällä liikenneonnettomuus. Tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuuspaikka on Iissä, tarkemmin Viinamäentien risteyksessä.

Kyse on poliisin mukaan kahden henkilöauton risteyskolarista, jossa on loukkaantunut ainakin yksi henkilö. Vammojen vakavuudesta ei ollut tarkempaa tietoa.

Onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä. Yksi ajokaista on suljettu liikenteeltä. Tie oli jonkin aikaa paikalla kokonaan poikki aiemmin.

Onnettomuudesta on haittaa molempiin suuntiin matkaavalle liikenteelle. Kello 13 aikaan jono oli arviolta jopa kolmen kilometrin mittainen.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 10.45.

Uutista ja otsikkoa päivitetty 11.2. klo 13.52


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös