Mies puri järjestyksenvalvojaa käteen – sai syytteen pahoinpitelystä

Mies sai lisäksi syytteen myös järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Jarno Juuti/arkisto
Mies puri järjestyksenvalvojaa käteen – sai syytteen pahoinpitelystä
Taneli Koponen

Pirkanmaan käräjäoikeudessa luettiin 9. huhtikuuta miehelle syytteet pahoinpitelystä. Syyttäjän teonkuvauksen mukaan mies oli purrut järjestyksenvalvojaa käteen, kun häntä oltiin poistamassa ravintolasta.

Puremasta oli aiheutunut järjestyksenvalvojalle kipua ja oikean käden yhden sormen kämmenluun rystysen seutuun kaksi hampaan puremajäljeksi sopivaa ruhjetta. Ruhjeista oli tullut verta. Pahoinpitely tapahtui Tampereella 16. tammikuuta vuonna 2016.

Mies sai syytteen myös järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Syyttäjän mukaan mies on ravintolasta poistamisen yhteydessä väkivaltaa käyttämällä yrittänyt estää järjestystä ylläpitävää henkilöä suorittamasta hänelle lain tai asetuksen nojalla kuuluvaa tehtävää tai vaikeuttanut tehtävän suorittamista.

Kyseessä ollut järjestyksenvalvoja oli tullut toisen järjestyksenvalvojan avuksi poistamaan miestä ravintolasta. Mies oli tarttunut järjestyshenkilön takkiin, kun häntä oli viety maahan. Takki oli revennyt tilanteessa.

Syyttäjä vaatii pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta tuntuvaa sakkorangaistusta. Asiassa annetaan tuomio myöhemmin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös