Mies kuoli työtapaturmassa Altian viinatehtaalla Nurmijärvellä

STT Nurmijärvi

Puristuksiin jäänyt mies kuoli työtapaturmassa Altian viinatehtaan alueella Nurmijärven Rajamäellä keskiviikkona, kerrotaan pelastuslaitoksesta.

Puoliperävaunullinen kuorma-auto oli tehtaan lastausalueella, kun kuljettajana toiminut mies löytyi auton peräluukun alta puristuksista. Mies oli pelastuslaitoksen mukaan löydettäessä kuollut.

Tapauksen yksityiskohtia ei tiedetä, koska tapaturmalla ei ole silminnäkijöitä. Kukaan ei myöskään tiedä, milloin onnettomuus on tapahtunut. Poliisi selvittää tapahtunutta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös