Kaksi vietiin sairaalaan auton törmättyä omakotitalon seinään Tampereella

STTTampere

Tampereella Pispalan valtatiellä tapahtui keskiviikon vastaisena yönä onnettomuus, jossa osallisena olleet kaksi henkilöä vietiin Tampereen yliopistollisen sairaalan ensiapuun, kertoi Sisä-Suomen poliisilaitos keskiviikkona.

Hälytys onnettomuudesta tuli tiistaina illalla puoli kahdentoista jälkeen. Pelastuslaitos arvioi keskiviikon vastaisena yönä, että toinen autossa olleista loukkaantui vakavasti ja toinen lievästi.

Onnettomuudessa henkilöauto osui omakotitalon seinään ja päätyi kyljelleen jalkakäytävälle. Poliisin mukaan talon sokkeli sekä pihaportti ja -aita vaurioituivat törmäyksen seurauksena.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös