Jari Sillanpään levy-yhtiö: "Tuemme Jaria mahdollisuuksien mukaan" – artistia epäillään amfetamiinin vaikutuksen alaisena ajamisesta

Terttu Pohtila
Jari Sillanpään levy-yhtiö: "Tuemme Jaria mahdollisuuksien mukaan" – artistia epäillään amfetamiinin vaikutuksen alaisena ajamisesta

Laulaja Jari Sillanpään epäillään ajaneen amfetamiinin vaikutuksen alaisena Helsingin keskustassa.

Reeta Paakkinen, mia peltola, jecaterina mantsinen

Laulaja Jari Sillanpään epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena, uutisoi Iltalehti keskiviikkona.

Lehden mukaan Sillanpää kärysi ratista tiistaina illalla Helsingin keskustassa. IL:n tietojen mukaan Sillanpään epäillään käyttäneen amfetamiinia.

Iltalehti kertoi, että poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti käyttäytyneeseen autoilijaan Lönnrotinkadulla. Poliisit pysäyttivät autoilijan, joka paljastui Sillanpääksi.

Iltalehden mukaan pikatesti reagoi huumausaineeseen, minkä perusteella poliisit tekivät kuljettajan asuntoon kotietsinnän.

Tutkinnanjohtaja Jari Pynnönen vahvisti keskiviikkona STT:lle, että poliisipartio pysäytti tiistai-illalla epäillyn huumekuskin Lönnrotinkadulla Helsingin keskustassa. Pynnönen ei kommentoi ajajan henkilöllisyyttä tai tapahtuman muita yksityiskohtia.

STT ei ole tavoittanut Sillanpäätä kommentoimaan asiaa. Hänen levy-yhtiönsä Warner Music Finland kommentoi asiaa lyhyesti tekstiviestillä.

–  Meillä ei ole asiasta tarkempaa tietoa, vaan olemme uutistietojen varassa. Meillä on ollut hyvä yhteistyö Jarin kanssa ja tuemme häntä mahdollisuuksien mukaan.

Ilta-Sanomat: Ei vaikuta Vain elämää -ohjelman esittämiseen

 Sillanpää nähdään parhaillaan suositun Vain elämää -televisiosarjan uusimman tuotantokauden jaksoissa monen muun tunnetun suomalaisartistin kanssa. Sillanpään päivä nähdään televisiossa perjantaina. Nelonen Median mukaan mahdollinen huume-epäily ei vaikuta Vain elämää -ohjelman esittämiseen, kertoi muun muassa Ilta-Sanomat .

Sillanpää on myös lähdössä syksyllä Valokeilassa-kiertueelle.

  IL:n uutinen kirvoitti sekä kannustavia että pettyneitä kommentteja Sillanpään fanisivuilla Facebookissa.

–  Olkoon vaikka maailman paras taiteilija, se on laitonta ja kiellettyä, eikä siitä tarvitse päätä silittää.

–  Ihminen on ihminen heikoimmillaankin. Kaikkea ei tarvitse hyväksyä mutta meillä jokaisella on heikkoutemme ja elämä on artistillakin mistä emme tiedä. Ja ei tarvitsekkaan. Tsemppiä Jarille selvitä vastoinkäymisistä. Kukaan ei ole erehtymätön.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Levy-yhtiö tukemaan ja ohjaamaan Sillnpää vierotushoitoon. Siksi ajaksi tauko/perumiset esiintymisiin. Lääkäriltähän saa todistuksen!

  • Ördipöö

    Tuemme (mahdollista) rattijuoppoa mahdollisuuksien mukaan. Aika ”hieno” viesti levy-yhtiöltä. Rattijuopumus on aina oma valinta ja valinnan seuraamukset kuuluu yksin rattijuopolle. Päihteiden käyttö on aina oma valinta, laittomien sellaisten isolla O:lla ja jos on kyse rattijuopumuksesta, niin silloin siinä kyllä ylittyy melko moni muukin raja, kuin pelkkä aineen laittomuus. Kovempia rangaistuksia vaan kaikille rateille.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös