Itä-Savon päätoimittaja vaihtuu

STTSavonlinna

Sanomalehti Itä-Savon päätoimittaja vaihtuu. Nykyinen päätoimittaja Tiina Ojutkangas siirtyy Keski-Pohjanmaan Kirjapainon kehittämispäälliköksi. Ojutkangas toimi Itä-Savon vastaavana päätoimittajana viisi vuotta.

–  Päätös lähteä uuteen tehtävään ei ollut helppo, koska viihdyn erittäin hyvin Itä-Savossa. Pidän paikallista lehteä tärkeämpänä kuin kenties koskaan koko seudulle ja sen asukkaille, Ojutkangas sanoi Itä-Savon uutisessa.

Itä-Savon vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty lehden uutistuottaja Jaana Rautio-Teijonmaa. Hän aloittaa tehtävässä torstaina.

Kaakon Viestinnän sisältöjohtajan Pekka Lakan mukaan päätoimittajan paikka tulee avoimeen hakuun tammikuun kuluessa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös