Idässä keskiviikkona liukasta, torstaina sää äityy lännessä lähes myrskyksi

Olli Miettunen
Idässä keskiviikkona liukasta, torstaina sää äityy lännessä lähes myrskyksi
STTHelsinki

Ajokeli on keskiviikkona kehno Suomen itä- ja osin eteläosassa. Torstaiksi sää äityy liki myrskyksi puolestaan maan läntisellä puoliskolla, tiedottaa Ilmatieteen laitos.

Alueella Uudeltamaalta Pohjois-Savoon ja sen itäpuolella tiesää voi olla keskiviikkona mahdollisesti vaarallinen. Tällä seudulla saadaan niin lumi-, räntä- kuin vesikuurojakin.

–  Myöhään keskiviikkona tai todennäköisesti vasta torstain puolella tuuli yltyy ja voi läntisillä merialueilla puhkua myrskylukemissa. Maalla tuuli ei kovene aivan myrskyksi, kertoi päivystävä meteorologi Ilona Lang.

Tiesää on torstaina huono Käsivarren Lapista Pohjois-Pohjanmaan ja Savon maakuntien kautta Uudellemaalle asti.

Pohjoiseen on luvassa torstaina lisää lunta, parhaimmillaan jopa yli 15 senttiä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös