Helsingin käräjäoikeus tuomitsi sarjakuristajan 52-vuotiaan naisen murhasta

Mauri Ratilainen
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi sarjakuristajan 52-vuotiaan naisen murhasta

Michael Penttilä tuomittiin elinkautiseen murhasta.Häntä avusti oikeudessa asianajaja Kari Eriksson.

STTHelsinki

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut sarjakuristaja Michael Penttilän elinkautiseen vankeuteen murhasta. Penttilä kuristi 52-vuotiaan naisen huhtikuussa Helsingissä. Tuomion mukaan teko oli erityisen raaka, julma ja suunnitelmallinen.

Penttilä myönsi teon tappona, mutta syyttäjä vaati hänelle rangaistusta murhasta.

Penttilällä on myös runsaasti aiempaa väkivalta- ja henkirikostaustaa. Hän on aiemmin kuristanut hengiltä äitinsä, 12-vuotiaan tytön ja naistuttavansa. Lisäksi hänellä on tuomiot muun muassa törkeästä raiskauksesta, vapaudenriistosta, kolmesta törkeästä pahoinpitelystä ja törkeän henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.


Kommentit (4)

  • Liian vähän

    USA:ssa sarjamurhaaja tuomittiin 628 vuoden vankeuteen.

  • Jälleen

    Nyt voi naiset hieman hengähtää kun on saatu yksi naisia tappava yhteiskuntakelvoton lukkojen taakse. Vai päästetääköhän tämä kohta lomille? Jos se vaikka tuosta vielä parantuu. Yhteiskunnan rahojen tuhlaustako pitää täällä keskuudessamme? Pitäisikö meillä näitä tuomioita niinku pikkusen muuttaa?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös