Eläinkuljetusauto kaatui Pyhännällä, viisi eläintä loukkaantui – tien 88 yksi kaista suljettu nostotöiden vuoksi

Oinas Sara
Pelastuslaitos ohjaa liikennettä paikan päällä.

Pelastuslaitos ohjaa liikennettä paikan päällä.

Heidi Peltonen

Eläinkuljetusauto kaatui Pyhännällä tiellä 88 keskiviikkona iltapäivällä. Jokilaaksojen pelastuslaitokselta kerrotaan, että auton kyydissä oli 21 eläintä.

Yhteensä viisi eläintä loukkaantui eläinkuljetusauton kaaduttua. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että kaatuneen auton kyydissä olleet eläimet siirretään toiseen eläinkuljetusautoon. Eläinten siirron jälkeen alkavat perävaunun nostotyöt, joiden aikana tien liikenne joudutaan ajoittain katkaisemaan kokonaan.

Nostotöiden arvellaan kestävän useita tunteja.

Jokilaaksojen pelastuslaitokselta kerrotaan, että onnettomuus johtui ohjausvirheestä, eikä onnettomuudessa ollut muita osallisia.

Yksi ajokaista on suljettu liikenteeltä ajoneuvon nostotöiden vuoksi. Pelastuslaitos ohjaa liikennettä paikan päällä.

Tieliikennekeskus ilmoitti häiriöstä kello 16.46.

Päivitetty 14.8. 18.30.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös