ABC ja Posti sopivat yhteistyöstä: Postin työntekijät alkavat kerätä polttoaineiden hintatietoja

Tapio Rantamartti
ABC ja Posti sopivat yhteistyöstä: Postin työntekijät alkavat kerätä polttoaineiden hintatietoja

Postin työntekijät alkavat kerätä polttoaineen hintatietoja.

STTHelsinki

S-ryhmän ABC-ketju ja Posti ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä, jossa Postin työntekijät alkavat kerätä polttoaineiden hintatietoja S-ryhmän osuuskauppojen käyttöön. Yhteistyöstä on jo aiemmin kirjoitettu mediassa.

Postin työntekijät keräävät polttonesteiden hintatietoja erikseen sovittavilla alueilla.

- Meillä on erilaisia tapoja kerätä markkinatietoja eri puolilla Suomea. Pääosin tietoja kerätään oman henkilökunnan voimin, mutta paikoin käytämme myös yhteistyökumppaneita apuna. Posti on nyt yksi näistä paikallisesti käytetyistä yhteistyökumppaneistamme, ABC-ketjujohtaja Antti Heikkinen sanoo tiedotteessa.

Postin liiketoimintajohtaja Mika Nikkola sanoo tiedotteessa, että Postin etu datankeräämisen kumppanina on koko maan kattava verkosto ja postireitit, joita se kiertää joka arkipäivä.

- Uudet älyteknologiat mahdollistavat erilaisen datan keräämisen yritysten ja yhteiskunnan tarpeisiin. Uusi liiketoiminta on Postille tärkeää digitalisoituvassa maailmassa, ja kumppanuus ABC:n kanssa tuo lisää työtä verkostollemme, Postin liiketoimintajohtaja Mika Nikkola sanoo.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Kimmo

    Uskomatonta miten Postin johdolla voi olla focus noin hukassa!! ABC tuskin maksaa tietojen keräilystä niin paljoa että jokaiseen lillukanvarteen kannattaa tarttua. Kohta postinkantajat keräilevät varmaan pulloja tai hoitavat ParkkiPaten tehtäviäkin. Kallispalkkainen johto ulos nyt Postista ja yrittäjinä toimineita konkareita kehiin. Säälittävää näpertelyä. On halvempaa painattaa ja postittaa Kiinassa esim. yritysten suorakirjeet kuin laittaa ne suomen Postin jaettaviksi. Jotain on silloin pielessä ja hintoja pitää alentaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös