Lapin Yrittäjäjuhla huipentuu Vuoden Yrittäjän palkitsemiseen – ”Palkinto on erittäin arvostettu, mistä kertoo myös palkintoehdokkaiden taso” - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Lapin Yrittäjäjuhla huipentuu Vuoden Yrittäjän palkitsemiseen – ”Palkinto on erittäin arvostettu, mistä kertoo myös palkintoehdokkaiden taso”

Lapin Yrittäjäjuhla on rakennettu juhlistamaan kerran vuodessa kaikkia lappilaisia yrittäjiä, jotka yksin, verkostoissa tai työntekijöidensä kanssa, ovat osaltaan vieneet Lapin elinvoimaa eteenpäin.

Lapin Yrittäjäjuhla on odotettu vuoden kohokohta, johon pukeudutaan parhaimpiin ja tavataan yrittäjäystäviä sekä verkostoidutaan, toteavat Pellon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Heikkala (vas.), Tenonlaakson Yrittäjien puheenjohtaja Vuokko Mikkola ja rovaniemeläinen yrittäjä Taina Torvela.

Lapin Yrittäjäjuhla on odotettu vuoden kohokohta, johon pukeudutaan parhaimpiin ja tavataan yrittäjäystäviä sekä verkostoidutaan, toteavat Pellon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Heikkala (vas.), Tenonlaakson Yrittäjien puheenjohtaja Vuokko Mikkola ja rovaniemeläinen yrittäjä Taina Torvela.

Monelle yrittäjälle Lapin Yrittäjäjuhla on SE tapahtuma, johon pukeudutaan parhaimpiin ja kannetaan ansaittuja yrittäjäristejä ja -ansiomerkkejä vertaisten joukossa.

Juhla huipentuu yrittäjien keskuudesta, yrittäjien itsensä valitseman Vuoden Yrittäjän palkitsemiseen.

Viime vuonna Levillä vietetyssä Lapin Yrittäjäjuhlassa Lapin Yrittäjät valitsi Vuoden 2017 yritykseksi HV Maanrakennus Oy:n Simosta. HV Maarakennus on Hannu Postin (oik.) 1960-luvulla perustama yritys. Nykyisten yrittäjien, Hannun poikien, Harrin (kesk.) ja Veli-Pekan (vas.) luotsaamana HV Maarakennus Oy tunnetaan monipuolisesta kalustostaan ja taipumisesta maanrakentamisen kaikkiin tarpeisiin.

– Palkinto on erittäin arvostettu, mistä kertoo myös palkintoehdokkaiden taso. Kuka tahansa useista ehdokkaista olisi täyttänyt palkinnon kriteerit, sanoo Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Pirkka Salo.

Lapin Yrittäjäjuhlassa tavataan yrittäjäystäviä ja verkostoidutaan. Yrittäjät ottavat juhlassa ansaitun tauon arjesta.

Tänä vuonna yrittäjäjuhlasta tekee entistä arvokkaamman pääministerin osallistuminen ja juhlapuhe. Juhlan ohjelma on muiltakin osin rakennettu yrittäjien arvostaman tilaisuuden mukaisesti – taiteellisesta puolesta vastaavat Vocaliisat -kuoro ja Sami Saari orkestereineen.

Lapin Yrittäjäjuhlan musiikillisesta annista vastaavat suomisoulin kruunaamaton kuningas Sami Saari sekä tavoitteellisesta ja korkeatasoisesta ohjelmistostaan tunnettu Vocaliisat -kuoro. Juhlapuheen pitää pääministeri Juha Sipilä.

Tämän vuoden juhlatila, SantaPark – Joulupukin luola, sopii täydellisesti lappilaisten yrittäjien päätapahtuman puitteiksi. Tilaisuus järjestetään gaalana, jossa ohjelma ja maittava juhlaillallinen kulkevat luontevasti käsi kädessä kohti illan kruunaavia tansseja.

– Jos meillä Lapissa ei olisi hyviä yrityksiä, meillä ei olisi työpaikkoja, verotuloja ja palveluita. Yrittäjä on juhlansa ansainnut, toteaa Salo.

Fakta

Lapin Yrittäjäjuhla 17.11.2018 on tarkoitettu Lapin Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjille sekä yhteistyökumppaneille aveceineen.

Ilmoittaudu la 10.11. klo 12 mennessä täällä

Ohjelma:

18.00 Ovet avautuvat

18.45 Ovet sulkeutuvat

19.00 Musiikkiesitys, Vocaliisat -kuoro

19.10 Tervetulomalja, puheenjohtaja Heidi Alariesto, Lapin Yrittäjät

19.20 Juhlapuhe, pääministeri Juha Sipilä

19.50 Alkuruoka

20.20 Vuoden 2018 yrittäjäpalkinto, pankinjohtaja Markku Härkönen, Lapin Osuuspankit

Musiikkiesitys, Vocaliisat -kuoro

21.00 Pääruoka

Jälkiruoka

21.55 Lapin Innot – Vuoden 2018 viestijän palkitseminen ja maljapuhe, aluejohtaja Toni Luhti, Elisa ja yhteyspäällikkö Mervi Saukko, Lapin Yrittäjät

22.00 Sami Saari & Sami Saariband

23.00 Salsa Coruno feat. Sami Saari

00.00 Juhlat päättyvät

Pukukoodi: tummapuku tai juhlapuku, yrittäjäristit ja ansiomerkit.

Kuljetukset

Meno:

17.45 Hotel Santa Claus – Pohjanhovi – SantaPark

18.15 Hotel Santa Claus – Pohjanhovi – SantaPark

Paluu:

23.00 SantaPark – Hotel Santa Claus – Pohjanhovi

23.45 SantaPark – Hotel Santa Claus – Pohjanhovi

00:15 SantaPark – Hotel Santa Claus – Pohjanhovi


Kaupallinen yhteistyö

MAINOS

Lue myös