Kaupallinen yhteistyö

Uudenlaista autokauppaa

Wetterin vaihtoautokeskuksessa aloitettiin maaliskuussa uudenlainen vaihtoautokampanja. Asiakkaalla on mahdollisuus myydä oma autonsa erillisellä myyntisopimuksella.

Uudenlaista autokauppaa
Wetterin Vaihtoautokeskuksessa aloitettiin maaliskuussa uudenlainen vaihtoautokampanja, jossa asiakkaalla on mahdollisuus myydä oma autonsa erillisellä myyntisopimuksella. Asiakkaalle myytävä uusi auto räätälöidään erillisellä kauppa- tai rahoitussopimuksella, ja asiakkaalta ostettavasta autosta käytetään tietty osa käsirahaksi hänelle myytävään autoon.

Esimerkki: Asiakas saa omasta autostaan 15000 euroa. Tästä summasta hän käyttää 5000 euroa käsirahaksi seuraavaan sopimukseen. Asiakkaan käyttöön jää 10000 euroa käteistä rahaa.

– Asiakkaat ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uudenlaisen sopimusmallin. He saavat autosta vapautettua pääomaa elämän muihin tarpeisiin ja erikseen räätälöidyllä edullisella rahoitussopimuksella maksavat itselle sopivaa kuukausimaksua, sanoo Wetterin Vaihtoautokeskuksen myyntipäällikkö Miika Hämäläinen.

– Meiltä löytyy toki perinteisiä rahoitusvaihtoehtoja sekä erilaisia leasingratkaisuja yritysten tarpeisiin. Kaikki on räätälöitävissä jokaisen tarpeen ja tilanteen mukaan.

– Tänään vaihtoautovalikoima on laajempi kuin koskaan aikaisemmin. Autoja löytyy kaikkiin hinta- ja kokoluokkiin, Hämäläinen jatkaa.

Wetterin maaliskuun kampanjassa on edullinen rahoituskorko koko varastoon ja mahdollisuus ostaa jopa ilman käsirahaa.

 


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös