Kaupallinen yhteistyö: Timmin kautta tilavarauksia voi tehdä vaikka keskellä yötä - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Timmin kautta tilavarauksia voi tehdä vaikka keskellä yötä

Täytyy pysyä timminä, että jaksaa! Se tiedetään Digipolis – Kemin Teknologiakylässä, jossa otetaan elokuussa käyttöön uusi sähköinen tilavarausjärjestelmä nimeltään Timmi.

Timmin kautta tilavarauksia voi tehdä vaikka keskellä yötä

Kemin kulttuurikeskuksen ja Digipolis - Kemin teknologiakylän tilojen varaaminen kokous-, seminaari- ja tapahtumakäyttöön on nyt entistä helpompaa. Siitä kiitos kuuluu sähköiselle Timmi-järjestelmälle, joka mahdollistaa varausten tekemisen 24/7.

Timmi on sanalla sanoen nykyaikaa. Sana viittaa paitsi sutjakkaan ruumiinrakenteeseen, myös sähköiseen varausjärjestelmään, jonka kautta asiakkaat voivat varata tiloja niin kokouksiin, harrastustoimintaan kuin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kemin kaupunki on käyttänyt Timmi-tilavarausjärjestelmää jo pitkään ja sähköisen asiointikanavan avaaminen on nyt tullut ajankohtaiseksi. Uudistuksen myötä sama järjestelmä on päätetty ottaa käyttöön myös Digipolis-Kemin Teknologiakylän kokoustilavarauksien kohdalla.

– Me myymme ja markkinoimme paitsi omia tilojamme, myös Kemin kulttuurikeskuksen kokoustiloja kumppanuussopimuksella Kemin kaupungin kanssa. Jatkossa asiakkaat löytävät siis sekä Digipoliksen, että kulttuurikeskuksen tilat saman järjestelmän kautta, iloitsee Digipolis – Kemin Teknologiakylän asiakkuusvastaava Elina Martimo.

Digipolis – Kemin Teknologiakylän aiempi, syyskuussa syrjäytyvä systeemi on mahdollistanut sähköisen asioinnin jo pitkään kun taas kulttuurikeskuksen tilavarausjärjestelmä nojasi pääasiassa sähköposti- ja puhelinvarauksiin virastojen aukioloaikoina. Se on kuitenkin jo menneen talven lumia. Ajanhenkeen sopiva, moderni Timmi-järjestelmä korostaa nimittäin 24/7 tavoitettavuutta, jämptiä ja jouhevaa asiointia ja sutjakkaa kommunikointia asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä. Varauksen voi tehdä vaikka keskellä yötä.

– Ajatuksena on tehdä tilojen varaamisesta mahdollisimman helppoa asiakkaalle. Sähköiseen järjestelmään siirtymisen jälkeen varausten tekeminen ei ole enää sidottu virastoaikoihin vaan järjestelmä on asiakkaiden käytössä kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa, Martimo toteaa.

"Sähköiseen varausjärjestelmään siirtyminen on tätä päivää. Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka ajatuksena on tehdä tilojen varaamisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa", kertoo Digipolis - Kemin teknologiakylän asiakkuusvastaava Elina Martimo.

"Sähköiseen varausjärjestelmään siirtyminen on tätä päivää. Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka ajatuksena on tehdä tilojen varaamisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa", kertoo Digipolis - Kemin teknologiakylän asiakkuusvastaava Elina Martimo.

Timmin A B C

Kirjautuminen Timmi-järjestelmään tapahtuu henkilökohtaisilla tunnuksilla joko yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana. Rekisteröitymisen jälkeen tilavarauksia voi tehdä sekä yksittäisinä, että toistuvina. Varaaminen on helppoa kuin heinänteko. Sähköisen järjestelmän kautta asiakas saa nopeasti tietoonsa niin tilojen tiedot, kuvat, varustuksen kuin varaustilanteen reaaliajassa.

– Jos toivottu ajankohta on jo varattu, löytyy vapaana olevat vaihtoehtoiset ajankohdat yhdellä silmäyksellä, Martimo huomauttaa.

Rekisteröityihin tunnuksiin perustuva varausjärjestelmä mahdollistaa joustavuuden joka suuntaan. Jos ilmenee muutoksia vaikkapa tarjoiluihin tai aikatauluihin liittyen, pääsee asiakas tarvittaessa muokkaamaan ja perumaan tekemiään varauksia. Asiakkaiden tietoturva ja yksityisyys on myös huomioitu asianmukaisesti. Kukin asiakas pääsee näkemään ja käsittelemään vain omia tietojaan ja varauksiaan.

– Timmi-järjestelmä kerää asiakastietojärjestelmään kaikkien rekisteröityjen asiakkaiden tiedot, joita voidaan asiakkaan suostumuksella käyttää esimerkiksi asiakasviestintään. Asiakastietojärjestelmän tietosuoja on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen GDPR:n mukainen, Martimo korostaa.

Helposta helpommaksi                                   

Timmi-tilavarausjärjestelmän seuraava kehitysvaihe on Timmin mobiilisovellus. Sen käyttöönottamisen jälkeen tilavarausten tekeminen onnistuu jouhevasti myös mobiililaitteilla mikä helpottaa asiointia entisestään. Systeemi on helppo ja huoleton, eikä kenenkään tarvitse jäädä sen kanssa peukalo keskelle kämmentä. Digipoliksella toivotaankin, että asiakkaat ottaisivat Timmistä rohkeasti kopin.

– Nettisivuiltamme löytyy selkeät käyttöohjeet Timmin käyttöön.  Meihin saa myös aina ottaa yhteyttä ja opastamme mielellämme tarvittaessa, Martimo lisää.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös