Kaupallinen yhteistyö

Autoja on helppo vertailla kuukausierän perusteella

Itselle sopiva auto löytyy usein netistä pienellä vaivalla. Yhtä helppoa on tarkistaa kuukausierän suuruus, vertaillen erilaisilla maksusuunnitelmilla ja palvelutasoilla.

Autoja on helppo vertailla kuukausierän perusteella

Auton kuukausihinnan laskeminen on helppoa, ja sen voi tehdä mukavasti omalla kotisohvalla. Santanderin allinone.fi -sivustolla voit tarkistaa, minkälaisella kuukausibudjetilla saat haluamasi auton ja siihen valitsemasi palvelut.

Santanderin verkkosivuilta löytyy laaja tarjonta sekä uusia että käytettyjä autoja, Santanderin yhteistyökumppaneilta eri puolilta Suomea. Kun sopiva auto on löytynyt, on helppoa saman tien tarkistaa, minkälaisilla kuukausierillä sen voisi hankkia itselleen. Autoja on myös helppo vertailla keskenään kuusierän perusteella.

”Asiakas voi vertailla hintoja erilaisilla ratkaisuilla. Hän voi maksaa käsirahan, jolloin kuukausierä on pienempi. Jos mieluummin vapauttaa käsirahan muuhun käyttöön, uuden auton saa itselleen myös pelkkiä kuukausieriä maksamalla”, kertoo Santanderin markkinointipäällikkö Eemil Rantalainen.

Maksut tarkasti tiedossa ennakkoon

Santander tarjoaa auton hankintaan All in One -sopimusta, jossa voi valita itselle sopivan vaihtoehdon eri tasoisista palvelupaketeista. Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat auton hinnan ja käsirahan lisäksi valittu taso sekä sovittava kilometrimäärä.

All in One -sopimus tehdään kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen Santander on sitoutunut ostamaan auton ennalta sovitulla takaisinostohinnalla. Jos asiakas haluaa sopimuskauden jälkeen luopua autosta, kaikki maksut ovat sisältyneet kuukausieriin.

”All in One antaa mahdollisuuden laskea auton hankintaan ja huoltoon kuluvat maksut tarkasti etukäteen”, Rantalainen sanoo.

Jospa sittenkin se toinen malli

Santanderin verkkosivujen kautta löytyy nopeasti monta kiinnostavaa autoa. Verkossa on helppo kokeilla, minkälaisen erän laskuri antaa valitulle autolle, jos pakettiin lisää ajokilometrejä tai huoltopalveluita tai hankkii auton ilman käsirahaa.

Jos moni vaihtoehto miellyttää, kuukausierän suuruuden voi tarkistaa niille kaikille. All in One -sopimuksen voi tehdä yhtä hyvin uuteen kuin käytettyyn autoon. Myös käytetyn auton voi hankkia niin, että sisällyttää kuukausierään tietyn määrän huolto- ja korjauskuluja.

”Jos valitsee käytetyn auton, kuukausierän vertailu eri tasoisilla huolenpitosopimuksilla on yhtä helppoa kuin uuden auton All in One -vaihtoehtoja vertailtaessa”, Rantalainen toteaa.

Hankitpa uuden tai käytetyn auton, luottopäätöksen voit hakea kätevästi verkossa silloin kun sinulle sopii. Laskelman saatuasi voit lähettää yhteydenottopyynnön autoliikkeeseen. Autokaupoille on mukava mennä, kun luottopäätös on valmiina.

» Lue lisää All in One –sopimuksesta täältä.

Tämä artikkeli on Santanderin tuottamaa sisältöä.

 

Santander

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, joka tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii elelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santanderin toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös