Tarjolla aitoja makuja - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Tarjolla aitoja makuja

Juhlapöytien ikisuosikki on perinteinen mansikkakermakakku, kertoo kahvila-konditoria Antinkaapon yrittäjä Satu Antinkaapo.

Tarjolla aitoja makuja

Hittituote. Yrittäjä Satu Antinkaapon mukaan mansikkakermakakun maku tuo mieleen kesän.

Loppukevät on perhejuhlien myötä kahvila-konditoria Antinkaapossa kiireistä aikaa, kun yrittäjä Satu Antinkaapon kalenteri täyttyy äitienpäivästä alkaen niin valmistujais-, hää- kuin rippijuhlienkin juhlapöytätilauksista.

– Mieli pysyy virkeänä, kun hommassa on mukana pieni jännitysmomentti. Yksi puhelinsoitto saattaa pyöräyttää koko päivän suunnitelmat ympäri, Antinkaapo nauraa.

Kahvila-konditoria Antinkaapon asiakkaat luottavat tuttuihin makuihin, ja juhlapöydissä tarjoillaankin tavallisesti perinteisiä täyte- ja kahvikakkuja, voileipäkakkuja ja monenlaista pikkuleipää sekä suolaista piirakkaa.

– Useimmilla on jo valmis ajatus juhlien tarjoiltavista, mutta joskus ideoimme asiakkaan kanssa yhdessä, mistä juhlapöydän tarjonnan voisi rakentaa, Antinkaapo kertoo.

Koska kevät on leipomossa kiireistä aikaa, juhlien järjestäjän kannattaa pelata varman päälle ja jättää tilaus Antinkaapoon viimeistään paria päivää ennen juhlia.

– Olen saanut jonkin verran huolestuneita puheluita juhlia edeltävänäkin päivänä. Silloin on vähän päivää venytetty, että on saatu tarjoiltavat pöytään ajoissa. Meillä asiakas voi luottaa siihen, ettei jää koskaan tyhjin käsin, Antinkaapo vakuuttaa.

Tuoreita marjoja ja kunnon kermaa

Rovakadulla sijaitseva kahvila-konditoria Antinkaapo on ollut lappilaisten suosiossa jo yli kolmekymmentä vuotta.

– Lappilaiset ovat tottuneet saamaan meiltä tasokasta palvelua. Leivonnaiset tehdään laadukkaista raaka-aineista, kuten oikeista marjoista ja kunnon kermasta. Siitä ei lipsuta, Antinkaapo kertoo.

Kotimaiset marjat ovat Antikaapossa leivonnaisten tärkeimpiä raaka-aineita. Yrittäjä Satu Antikaapo odottaakin innolla kesää ja erityisesti sen tuomia tuoreita, kotimaisia mansikoita.

– Kyllä se ihana, tuoreista kotimaisista mansikoista tehty mansikkakermakakku on jokaisen juhlapöydän hittituote. Siinä on se aito ja oikea kesän maku, Satu Antinkaapo hymyilee.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös