Seuraa Bellan, 56 v, uutta elämää - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Seuraa Bellan, 56 v, uutta elämää

Rovaniemen K-Rauta avaa pian kaikille ovet Bellaksi nimettyyn remonttikohteeseen upouuden bloginsa kautta. Ensin oli Amanda, nyt on Bella.

Seuraa Bellan, 56 v,  uutta elämää

K-Raudan sisustustiimiin kuuluu K-Raudan kauppiaan Sirpa Rytilahden (oik.) lisäksi Riikka Kasurinen (kesk.) ja Jasmin Piittisjärvi.

Seuraavaksi on varmaan Cindy, Rovaniemen K-Raudan kauppias Sirpa Rytilahti naurahtaa.

Rovaniemen K-Rauta avaa pian kaikille ovet Bellaksi nimettyyn remonttikohteeseen upouuden bloginsa kautta.

– Rovaniemen K-Raudan blogi lanseerataan ystävänpäivänä 14. helmikuuta ja ensimmäinen juttusarjamme tulee käsittelemään remonttikohdettamme Bellaa, tilasuunnittelija Riikka Kasurinen avaa tilannetta.

Bellan sisustustiimi tulee julkaisemaan kahden päivän välein uusia postauksia kertoen Bellan syntytarinasta ja projektin kulusta.

Koulutetut  suunnittelijat

Bellan ja aikaisemman rivitalokohteen Amandan suunnittelutyön takana on ollut K-Raudan osaava sisustustiimi. Bellan puikoissa ovat olleet kauppiaan lisäksi myös muotoilija Riikka Kasurinen ja sisustusartesaani Jasmin Piittisjärvi.

– Haluamme tuoda blogin kautta esille, kuinka tarjoamallamme suunnittelulla ja tuotteillamme pystymme toteuttamaan todella näyttävän lopputuloksen, kuten Bellassa ja Amandassa, Piittisjärvi avaa.

Maakuntakadulla sijaitsevan Bellan remontti ja suunnittelutyö kesti kokonaisuudessaan kahden kuukauden ajan. Kauppias muistuttaa, että asiakkaalle työaika voisi hyvinkin olla puolet tästä.

– Meidän suunnittelupalveluun voi varata ajan netin kautta, jos haluaa kuulla lisää. Keittiöstäkin saa nähdä kolmiulotteiset kuvat, Rytilahti opastaa.

Bellan hioutuminen timantiksi

K-Raudan blogin lukijat pääsevät kurkistamaan sisälle Bellaan ja näkemään, miltä alkutilanteessa näytti, miten purku onnistui ja kuinka remontti sujui. K-Raudan luotettavana yhteiskumppanina toimi koko Bellan matkan ajan paikallinen yritys Vastuuremontti Oy.

– On yllättävän iso homma löytää oikeanlaisia kohteita. Ne eivät saa olla remontoituja ja pohjan pitää antaa mahdollisuuksia isoihinkin muutoksiin, Rytilahti avaa etsintäprosessia ja jatkaa:

– Mutta kun taloyhtiö on hyvä ja huoneiston pohja kehittämiskelpoinen, voi asunnosta remontoida todella nykyaikaisia asuntoja. 56-vuotias Bella on hyvä esimerkki tästä. On mahtava huomata, millaisen helmen voikaan saada aikaan oikeanlaisella sisustuksella ja remontilla.

K-Raudan blogi ei kuitenkaan tule jäämään vain Bellan tarinaan, sillä sisustustiimin suunnitelmana on julkaista jatkossakin vinkkejä lukijoille.

– Blogi tulee jatkumaan uusin sisustusideoin, Kasurinen kommentoi. Keväällä ja kesällä siirrymme ideoimaan parvekkeita ja terasseja, pihaa ja sen kasveja unohtamatta.

K-Raudan blogi

Rovaniemen K-Raudan blogi avataan 14.2. osoitteessa: http://www.k-rautaroiblogi.fi/


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös