Kaupallinen yhteistyö: ”Puhkea kukkaan” - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

”Puhkea kukkaan”

kokoNaisen hyvinvointia Antinsaaressa, Torniossa 28.–29.4.2018!

”Puhkea kukkaan”

Naisten päivien vieraaksi tulee Tornionlaaksossa kasvanut perheen äiti, vaimo ja pappi Elina Koivisto. Elina toimii tällä hetkellä nais-, lapsi- ja perhetyön pappina Helsingin Paavalin seurakunnassa. Päivien aiheeksi on valikoitunut naisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Elina toimii myös ”Puhkea kukkaan”- projektin pappina. Puhkea kukkaan on projekti, jonka kautta rohkaistaan naisia löytämään itsensä, omat lahjansa, vahvuutensa ja taitonsa. Naisten maailmassa haasteina ovat kateus, itsetunto-ongelmat, ulkonäköpaineet ja vertailu, joiden vastapainoksi halutaan tuoda kristillistä näkökulmaa armosta, jokaisen ihmisen ainutlaatuisuudesta ja arvokkuudesta sekä yhteisöllisyydestä.

Päivien ohjelmassa huomioidaan eri tavoin kokoNaisen hyvinvointia. Sinulla on mahdollisuus päivien aikana huoltaa kehoa, nukkua vaikka päiväunet, hiljentyä Hiljaisuuden Polulla, saunoa ja jakaa ajatuksia naisen elämästä. Lastenhoito on järjestetty.

Päivissä ei ole osallistumismaksua, ruokailla voi viiden euron hintaan (alle 10v. 2,5 €) ja halutessaan majoittua omin liinavaattein (15 €/yö). Arpoja myydään Intian naisten hyväksi medialähetysjärjestö Sanansaattajien ”Toivoa naisille”-projektin kautta.

Sunnuntaina päiviä jatketaan Suensaaren srk-talolla kello 10 ja Tilkkutäkkimessussa kello 12 Tornion kirkossa saarnaa Elina Koivisto. Tarkempi päivien ohjelma on erillisenä mainoksena. Ilmoittautumiset 23.4. mennessä Tornion kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676. Lämpimästi tervetuloa kaikki naiset yli seurakuntarajojen!


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös