Pohjois-Suomen suurin verkkohuutokauppa on nyt käynnissä ja täynnä tarjouksia - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Pohjois-Suomen suurin verkkohuutokauppa on nyt käynnissä ja täynnä tarjouksia

Koko Pohjois-Suomen laajuiseksi kasvanut verkkohuutokauppa tarjoaa jälleen riskittömän mahdollisuuden hankkia tarvikkeita, työvälineitä, elektroniikkaa, elämyksiä ja paljon muuta mielettömillä alennuksilla.

Nappaa.fi –verkkohuutokauppa on nimensä mukaisesti verkossa tapahtuvaa huutokauppaa. Huutokaupassa on mukana 132 yritystä ja yli 1000 huudettavaa kohdetta joiden kaikkien lähtöhinnat ovat -60% myymälähinnoista.

Nappaa.fi –verkkohuutokauppa on nimensä mukaisesti verkossa tapahtuvaa huutokauppaa. Huutokaupassa on mukana 132 yritystä ja yli 1000 huudettavaa kohdetta joiden kaikkien lähtöhinnat ovat -60% myymälähinnoista.

Jo kuudetta kertaa järjestettävän Nappaa.fi -verkkohuutokaupan tarjoaa Kaleva Media ja huudettavien tuotteiden myyjinä toimivat Pohjois-Suomen alueen yritykset. Kaikkien tuotteiden lähtöhinnat ovat -60% myymälähinnoista. Huutokauppa on käynnissä kahdeksan päivän ajan ja se päättyy tiistaina 21.5. klo 22.

Ainutlaatuinen huutokauppa ensimmäistä kertaa Lapissa

Nappaa.fi –verkkohuutokauppa on aiemmin toiminut pääasiassa Oulun markkina-alueella, mutta suuren suosion myötä alue on laajentunut nyt pohjoisimmillekin leveyspiireille. Lapista löytyy vahviten edustettuina Rovaniemen ja Meri-Lapin alueiden yritykset.

Nappaa.fi –verkkohuutokauppa on nimensä mukaisesti verkossa tapahtuvaa huutokauppaa. Huutokaupassa on mukana 132 yritystä ja yli 1000 huudettavaa kohdetta joiden kaikkien lähtöhinnat ovat -60% myymälähinnoista. Nappaa.fi:stä löytyy 16 eri kategoriaa joihin sisältyy mm. design-tuotteita, elektroniikkaa, kauneudenhoitotuotteita, kuntosalipalveluita, työkaluja ja koneita, sisustustuotteita, autonpesuja ja -renkaita sekä lahjakortteja esimerkiksi kylpylöihin ja ravintoloihin – tuotteita siis moneen makuun ja tarpeeseen. Huutojen lähtöhinta on aina -60% myymälähinnasta.

Miten huutokauppa toimii?

Kuka tahansa voi selata huutokaupan tuotteita osoitteessa www.nappaa.fi mutta huutamista varten täytyy ensin rekisteröityä. Rekisteröityminen onnistuu 18 vuotta täyttäneillä.

Huutokaupan perusperiaatteet ovat voimassa: useampi henkilö voi huutaa samaa kohdetta ja huutokaupan viimeisenä päivänä, eli tiistaina 21.5. klo 22.00, korkeimman huudon jättänyt henkilö voittaa tuotteen itsellensä. Kaikki huutajat saavat aina automaattisesti tiedon sähköpostiinsa, kun heidän huutonsa on ylitetty, joten huutajat pysyvät koko ajan tilanteen tasalla ja pystyvät tekemään korotuksia helposti. Sama henkilö voi luonnollisesti huutaa useampaakin kohdetta. Voittaneen huudon tehnyt henkilö saa maksuohjeet sähköpostiinsa. Sivusto on suojattu ja maksaminen tapahtuu turvallisesti ja helposti verkossa.

Esimerkkejä huudettavista tuotteista

Huutokauppa on avoinna tiistaihin 21.5. klo 22 saakka

Jokaisena huutokauppapäivänä huudettavana on myös yksi Päivän Diili-tuote, jonka lähtöhinta on -70% myymälähinnasta. Nämä tuotteet ovat huudettavissa ainoastaan kyseisenä päivänä. Kaikki Päivän Diilit ovat nähtävillä nappaa.fi-sivuston ”Päivän tarjous”-valikossa.

Kevään parhaat diilit tehdään nyt – nappaa siis huikeat tarjoukset Nappaa.fi verkkohuutokaupasta !


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös