Kaupallinen yhteistyö: Park Hotel Torniossa kokouksesta tulee tehokokous - Lapin Kansa
.complementary-info {margin: 10px 0px 10px 0px; padding: 40px 15px 5px 15px; line-height: 1.2}.complementary-info .heading--main {font-size: 28px;}.complementary-info .section-tag {left: 15px;}@media (min-width: 750px) { .side-factbox {float: right; width: 38.2%; margin-left: 15px;}}

Kaupallinen yhteistyö

Park Hotel Torniossa kokouksesta tulee tehokokous

Tornionjokilaakson ytimessä sijaitseva Park Hotel Tornio tarjoaa erinomaiset puitteet niin majoittumiseen kuin kokousten järjestämiseen. Kokouksen voi yhdistää vaikka pikkujouluihin.

Park Hotel Torniossa kokouksesta tulee tehokokous

Park Hotel Tornio tarjoaa erinomaiset majoitus- ja kokouspuitteet, joiden ympärillä Tornionjokilaakson keskus levittäytyy monine mahdollisuuksineen. ”Tornionjoen äärellä voi viettää virkistäviä viikonloppuja ja kokea hienoja ravintolaelämyksiä”, Park Hotel Tornion myyntipäällikkö Suvi Kärenlampi kertoo.

Oletko tullut ajatelleeksi, että työ- ja kokousmatka voisi olla muutakin kuin vain matka töihin tai kokoukseen? Että määränpäässä ryhmäänne saattaisi odottaa paitsi viihtyisät kokous- ja koulutustilat, myös virikettä ja viihdykettä pitkän istumisen päätteeksi? Helposti voisi luulla, että se olisi liian hyvää ollakseen totta. Se on harhaluulo.

– Me käytämme termiä tehokokous. Se tarkoittaa sitä, että kaikki palvelut aina majoituksesta ravintoloihin, saunoihin, uima-altaaseen ja täysin varusteltuihin kokous- ja koulutustiloihin löytyvät saman katon alta. Asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa kun heidän ei tarvitse liikkua paikasta toiseen, Park Hotel Tornion hotellinjohtaja Jorma Sankala toteaa.

Vaikka pulahtaminen uima-altaaseen, ruokailu hotelliravintolassa ja ylimääräisten paineiden purkaminen saunoen sinetöivät kokouspäivät mukavasti, on Park Hotel Torniolla ja sen lähiympäristöllä tarjolla enemmän. Kivenheiton päässä joka suuntaan on jotakin, josta ottaa ketterä koppi.

– Tornio on viihtyisä kaupunki, jossa kaikki on lähellä. Tässä vieressä on esimerkiksi DuudsonActivity Park, jonne voi mennä työporukalla liikkumaan ja nurkan takana Ikea mikä mahdollistaa työmatkan ja ostosreissun yhdistämisen. Tästä on helppo jatkaa matkaa myös Lappiin, Ruotsiin ja Norjaan, Sankala sanoo.

Park Hotel Tornion suurimpaan, nykyaikaisella tekniikalla varustettuun auditorioon mahtuu jopa 200 ihmistä kerralla. ”Meillä on kaikki tarpeellinen tykeistä mikkeihin asti ja tarvittaessa teknisen puolen väkeä voidaan ottaa talon ulkopuolelta. Ja jos jotain ei ole, niin se hankitaan”, Park Hotel Tornion hotellinjohtaja Jorma Sankala toteaa.

Park Hotel Tornion suurimpaan, nykyaikaisella tekniikalla varustettuun auditorioon mahtuu jopa 200 ihmistä kerralla. ”Meillä on kaikki tarpeellinen tykeistä mikkeihin asti ja tarvittaessa teknisen puolen väkeä voidaan ottaa talon ulkopuolelta. Ja jos jotain ei ole, niin se hankitaan”, Park Hotel Tornion hotellinjohtaja Jorma Sankala toteaa.

Onnistunut resepti

Park Hotel Tornio tarjoaa kokous- ja koulutustiloja niin isommille kuin pienemmille asiakasryhmille mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Tapahtumien ja kokousten järjestämisessä on mukana ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa räätälöimään omalle ryhmälle sopivan tilaisuuden ja tunnelman.

– Meillä on joustavia ryhmätyötiloja, tapahtuma-areena, nykyaikainen kokoustekniikka ja kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu 200 henkeä. Lisäksi ravintolat voivat palvella kerralla jopa 400 ruokailijaa. Yhdessä muiden hotellipalvelujen kanssa ne luovat onnistuneen reseptin tilaisuuksien järjestämiseen, Park Hotel Tornion ravintolapäällikkö Sanna Moisanen tietää.

Kahdesta asiasta Park Hotel Torniolla ei tingitä: korkeasta laadusta ja kilpailukykyisistä hinnoista. Sankalan mukaan moni ei hoksaa, että Tornio sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä, mutta hintataso on sesonkinakin huomattavasti huokeampi. Tieto kannattaa pistää korvan taakse paitsi syksyn kokouskalenteria, myös jouluaikaa silmällä pitäen.

– Pikkujoulukausi on kohta käsillä ja varauksia täytyy alkaa tehdä ajoissa. Meillä voi helposti yhdistää kokouksen ja pikkujoulut!

Lisätietoja ja varaukset

www.phtornio.fi

Hotellin vastaanotto: 040 358 33 00

Sähköposti: info@phtornio.fi

(function() { window.rnsData = { apiKey: "iwfi9jj72gpjhpz6",title: "Park Hotel Torniossa kokouksesta tulee tehokokous",author: "",date: "2018-08-15T09:21:56",categories: ["kaupallinen-yhteistyo"],tags: ['Monipuolinen Meri-Lappi', 'Park Hotel Tornio'],ga: "lapinkansa.send"};var s = document.createElement("script");s.src = "https://reactandshare.azureedge.net/plugin/rns.js"; document.body.appendChild(s);}());

Kaupallinen yhteistyö

Lue myös