Oletko järjestämässä tapahtumaa? Ilmoita se nyt Lapin Kansan Tapahtumat-sivustolle - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Ilmoita se nyt Lapin Kansan Tapahtumat-sivustolle

Lapin Kansan uusi Tapahtumat-sivusto kokoaa Lapissa järjestettävät tapahtumat yhden sivuston alle.

Arctic Challenge
 Ilmoita myös oma tapahtumasi mukaan!

Ilmoita myös oma tapahtumasi mukaan!

Tapahtumat-sivusto on Kaleva Medioiden tarjoama palvelu, jonka laaja tapahtumahaku ja suositukset takaavat kävijöille kattavan tietopaketin mitä-missä-milloin tapahtuu täällä pohjoisessa.

Uusi sivusto kokoaa näppärästi yhteen tapahtumat pienistä suuriin aluekohtaisesti. Tulevat keikat, taidenäyttelyt, festivaalit tai urheilutapahtumat tulevat löytymään helposti Lapin Kansan uudelta Tapahtumat-sivustolta . Eri tapahtumia voi selata kätevästi ajankohdan, kategorian tai paikkakunnan mukaan.

Sivuston lisäksi Lapin Kansan toimitus poimii osan tapahtumista Lapin Kansan, Lounais-Lapin sekä Uuden Rovaniemen omille Tapahtumat-palstoille. Aikaisemmin käytetty Menoinfo lakkaa toimimasta syyskuun aikana.

Tee ilmoitus veloituksetta

Ilmoittaja voi ilmoittaa tapahtumat jatkossakin veloituksetta. Ilmoituksen näkee myös huomattavasti enemmän silmäpareja kuin aiemmin, sillä Kaleva Medioilla voi tavoittaa jopa 524 000 lukijaa/eri kävijää viikossa.

Rekisteröinnin yhteydessä ilmoittaja saa käyttäjätunnuksen ja salasanan hallintasivulle, jossa hän voi ylläpitää ilmoituksia kätevästi myös jatkossa. Ilmoittajana voivat toimia niin yritykset, yhteisöt kuin yksityiset henkilötkin.

Tapahtumien markkinointi kannattaakin siis aloittaa hyvissä ajoin ja varmistaa kattava näkyvyys pohjoisella alueella. Tulevien tapahtumien päivitys heti uuteen palveluun onnistuu täältä .


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös