Mikä ihmeen nuorisotiimi? - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Mikä ihmeen nuorisotiimi?

Nuorisotiimi on isoskoulutuksen suorittaneista isosista, ns. weteraani-isosista, koostuva ryhmä.

Me tiimiin kuuluvat weteraanit toimimme eräänlaisessa symbioosissa seurakunnan nuorisotyön kanssa, ja pyrimme ideoimaan ja järjestämään erilaista toimintaa nuorille. Suurin osa nuorisotiimin jäsenistä toimii myös aktiivisesti apuna isoskoulutuksessa.

Tiimiin kuuluminen on vapaaehtoista ja siksi tiimi koostuukin nuorista, jotka oikeasti haluavat olla mukana ja vaikuttaa seurakunnan nuorisotyöhön.

Nuorisotiimi on toiminut jo vuoden ajan ja sinä aikana olemme olleet monessa mukana. Olemme olleet leireillä, isoskoulutuksissa, pop up- hartauksissa, keränneet hartausmateriaalia sekä järjestänyt herkkuja leireille.

Kaikkein tärkein nuorisotiimin saavutus on kuitenkin Suensaaren seurakuntatalon alakertaan rakennettava ihan oma nuorisotila. Tilaa on alettu suunnittelemaan jo kevään puolella ja sen sisustusta sekä toimintaa varten on kysytty ideoita muilta nuorilta. Tiimin voimin pääsimme tyhjentämään Ikeaa elokuun lopuilla. Tilan avajaiset ovat 24. lokakuuta ja luvassa on myös monenlaista ohjelmaa nuorille.

Kaikki tyypit ovat tervetulleita avajaisiin ja tuleviin avoimiin oviin aina torstaisin klo 18. Nähdään siellä!

Terveisin Nuorisotiimi


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös