Lapin Yrittäjät on valinnut Vuoden 2017 yritykseksi HV Maarakennus Oy:n Simosta - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Lapin Yrittäjät on valinnut Vuoden 2017 yritykseksi HV Maarakennus Oy:n Simosta

Valintaperusteluissa kiinnitettiin erityistä huomiota toimialakohtaiseen itsenäiseen kehitystyöhön, viimeisten vuosien taloudelliseen kasvuun, toiminnalliseen ja taloudelliseen uudistumiskykyyn myös kansainvälisessä kilpailussa sekä yrityksen yhteiskunnalliseen merkitykseen omalla toiminta- ja markkina-alueellaan.

Lapin Yrittäjät on valinnut Vuoden 2017 yritykseksi HV Maarakennus Oy:n Simosta

HV Maarakennus on Hannu Postin 1960-luvulla perustama yritys, joka on laajentunut vuosien varrella puutavara-ajosta kaivinkoneurakointiin ja maanrakennukseen. Nykyisten yrittäjien, Hannun poikien, Harrin ja Veli-Pekan luotsaamana HV Maarakennus Oy tunnetaan monipuolisesta kalustostaan ja taipumisesta maanrakentamisen kaikkiin tarpeisiin.

Yrittäjäveljekset Harri ja Veli-Pekka Posti ovat innovatiivisia ja osaavat sopeutua alan muutoksiin

Innovatiivisuutta ilmentää myös maanrakennusalalla vähemmän käytetty markkinointikanava Youtube, jossa yritys esittelee toimintaansa videoiden välityksellä. Yrityskin onkin kyennyt pitämään yllä noin kymmenen prosentin vuosittaista liikevaihdon kasvua. Liikevaihto on tällä hetkellä noin 5-6 Me. HV Maarakennus Oy on listattu Kauppalehden Lapin menestyjät-listalla useana vuonna.

 

HV Maarakennus on erikoistunut vaativiin projekteihin erityisesti teräspontti- ja purkutöissä. Laadun takeena on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys työllistää viisitoista henkilöä suoraan ja toiset viisitoista vakiintuneiden alihankkijoiden kautta. Yrityksen markkina-alue ulottuu kotimaan lisäksi Pohjois-Ruotsiin.

Yritys tunnetaan paikkakunnalla ja lähialueilla hyvänä kumppanina liiketoiminnassa ja yhteiskunnallisena toimijana muun muassa nuorten urheilijoiden tukijana.

Valinnan suoritti Lapin Yrittäjien johtoryhmä. Palkintoehdotuksia tehtiin ennätykselliset yhdeksän kappaletta eri puolilta Lappia usealta eri toimialalta.

Lapin Yrittäjäjuhlassa jaettiin myös Tunturi-Lapin paikallisyhdistysten yrittäjäpalkinnot

Tunturi-Lapin paikallisyhdistysten yrittäjäpalkitut:

Enontekiön Vuoden Yrittäjät 2017 Jane ja Erkki Rantakokko

Kittilän Vuoden Yritys 2017 Aarno Kallo Ky

Kolarin Vuoden Yritys 2017 Velhonkota Oy

Muonion Vuoden Yrittäjä 2017 Jari Rossi

Muonion vuoden yrittäjä Jari Rossi.

Muonion vuoden yrittäjä Jari Rossi.

Vuoden 2017 viestijäksi valittiin liikuntapalveluja tuottava MillaFIT –yrittäjä Milla Saarela

Lapin Yrittäjäjuhlassa jaettiin ensimmäistä kertaa Lapin Innot – Vuoden viestijä –palkinto. Valintaperusteluissa kiinnitettiin erityisesti huomiota siihen, kuinka nopeasti Saarela on tuonut oman paikallisyhdistyksensä, Posion Yrittäjät, ”digikartalle” ja saanut paikallisyhdistyksen toimintaan kaivattua imua.

Milla Saarela hyödyntää ennakkoluulottomasti uusia viestintäkanavia sekä paikallisyhdistyksen että liikuntapalveluja tuottavan yrityksensä viestinnässä.

Milla Saarela hyödyntää ennakkoluulottomasti uusia viestintäkanavia sekä paikallisyhdistyksen että liikuntapalveluja tuottavan yrityksensä viestinnässä.

Saarela on ollut yrittäjäjärjestön toiminnassa mukana vasta alle vuoden toimien koko sen ajan paikallisyhdistyksessä sekä sihteerinä että tiedottajana. Saarela on perustanut Posion Yrittäjille some-tilit niin Facebookiin kuin Instagramiin sekä avannut kotisivut. Saarela on tuottanut paikallisyhdistykselle persoonallista ja tunnistettavaa sisältöä. Hänen mutkaton viestintätyylinsä vetoaa ihmisiin. Hän ei arkaile laittaa itseään kasvoillaan ja persoonallaan likoon.

Posion Yrittäjien hallitukseen on nyt tunkua – kiitos Millan!

Saarelan innokas tapa viestiä on tarttuvaa eikä se rajoitu vain digimaailmaan.

– Milla on saanut lyhyessä ajassa paikallisyhdistyksen toimintaan kunnon imua. Paikallisyhdistyksen hallitukseen on nyt suorastaan tunkua, kertoo tyytyväisenä Posion Yrittäjien puheenjohtaja Timo Posio.


Kaupallinen yhteistyö

MAINOS

Lue myös