Kaupallinen yhteistyö

Laatua kesän juhlasankareille

Kesän juhlakausi lähestyy ja moni pohtii parhaillaan mitä lahjaksi valmistuneelle tai hääparille. Laadukas astiasto tai pyyhesetti miellyttää taatusti jokaista lahjansaajaa. Parhaassa tapauksessa lahjan arvo vain kasvaa vuosien varrella.

Laatua kesän juhlasankareille

Vaalea roosa ja mustavalkoisuus näkyvät tänä kesänä myös kattauksessa.

Marimekon astiat ovat olleet tänä keväänä kuuminta huutoa nuorten parissa suositun tubettajan ansiosta. Mervi Ruokostenpohja Torniottaresta ei ihmettele ilmiötä. Astioiden kuvio- ja värimaailma tuo monelle mieleen tuulahduksen menneiltä vuosilta. Silti astiat ovat moderneja ja ajattomia.

– Monet nuoret toivovat laadukkaita astioita ensimmäiseen omaan kotiinsa. Siksi astiastoja aletaan kerätä jo rippikouluiässä, Ruokostenpohja tietää.

Astiat ovatkin oiva lahja esimerkiksi vastavalmistuneelle. Myös monen hääparin listalla on laadukas astiasto. Marimekon astioiden värimaailma miellyttää myös nuoria miehiä.

Toisena klassikkolahjana Ruokostenpohja nostaa esille laadukkaat pyyhkeet ja vuodevaatteet. Ne ovat tuotteita, joihin ei välttämättä itse raskita satsata itsenäistymisen alkutaipaleella. Siksi niitä on mukava saada lahjaksi.

Torniottaressa panostetaan kauniiseen paketointiin.

Torniottaressa panostetaan kauniiseen paketointiin.

– Laadukkaat tuotteet kestävät kulutusta ja tuovat ripauksen ylellisyyttä kotiin. Esimerkiksi Lapuan Kankureiden valkoinen pellavaliina on lahja, jonka arvo vain lisääntyy ajan myötä. Se levitetään pöydälle niin ristiäisissä, häissä kuin valmistujaisjuhlissa. Siihen kertyy muistoja, ja hyvin hoidettuna se periytyy äidiltä tyttärelle.

Asiakkaiden valintaa helpottamaan Torniottaressa on koottu valmiiksi kauniita lahjapakkauksia. Paketoiminen sisältyy aina palveluun.

– Meillä todella satsataan kauniiseen paketointiin. Haluamme, että lahjan saaja ihastuu jo pakettiin, sisällöstä puhumattakaan.

Yksikin ajaton mekko riittää

Mitä sitten pukea päälle kesän tärkeimpiin juhliin? Torniottaren vaaterekit notkuvat niin tämän kauden väreissä hehkuvia, kuin ajattomia mustavalkoisia Marimekon ja Ritva Fallan vaatteita.

Jokaista juhlaa varten ei tarvitse hankkia uutta mekkoa, kun satsaa kerralla laatuun ja istuvuuteen.

– Yhdellä klassisella mekolla juhlii useammat juhlat. Asusteita ja koruja voi sitten vaihdella trendien mukaan.

Tämän kevään ja kesän ehdoton trendiväri on mustavalkoisen lisäksi puuterinen roosa. Sitä löytyy paitsi Aarikan näyttävistä puukoruista, myös kankaista ja sisustustuotteista.

Marimekon ajattomat vaatteet sopivat juhlaan kuin juhlaan.

Marimekon ajattomat vaatteet sopivat juhlaan kuin juhlaan.

Kesäisillä kankailla ja serveteillä saa väriä juhlapöytään. Kesäiseen kattaukseen sopivat myös tuoreet kukat, hempeät kynttilät ja raikkaat astiat.

Jos itsellä ei ole aikaa ommella, Torniottaresta asiakas saa myös ompelupalvelun.

– Omien mittojen mukaisen pöytäliinan tai verhot ehtii teettää vielä hyvin ennen ylioppilas- ja rippijuhlia, Ruokostenpohja vinkkaa.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös