Kemin LumiLinnassa jäämäkeen ja jääbaariin pääsee helteelläkin - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Kemin LumiLinnassa jäämäkeen ja jääbaariin pääsee helteelläkin

Kemin LumiLinna on ympärivuotinen kohde, jossa jää- ja lumielämyksistä saa nauttia vaikka yöttömän yön auringon alla. Vierailijoita palvelevat muun muassa LumiHiutale, LumiPallo ja LumiHotelli

LumiRavintola jakautuu ympärivuotiseen IceRestaurant365-ravintolaan ja talvella ulkolinnassa palvelevaan SnowCafèseen. – Menut on uusittu ja kolmen ruokalajin illallisen voi nauttia jääpöydän ääressä läpi vuoden, kertoo Kemin Matkailu Oy:n kokemusjohtaja Noora Barria.

LumiRavintola jakautuu ympärivuotiseen IceRestaurant365-ravintolaan ja talvella ulkolinnassa palvelevaan SnowCafèseen. – Menut on uusittu ja kolmen ruokalajin illallisen voi nauttia jääpöydän ääressä läpi vuoden, kertoo Kemin Matkailu Oy:n kokemusjohtaja Noora Barria.

Kemin Lumilinna on helppo mieltää ensisijaisesti talven ihmemaaksi. Moni saattaakin yllättyä kuullessaan, että kyseessä on ympärivuotinen kohde, jossa niin erilaiset aktiviteetit, kokoustilat kuin majoituspalvelut ovat asiakkaiden saatavilla läpi kaikkien sesonkien. Tarjonta on suunnattu niin matkailijoille, majoittujille, kokous- ja työhyvinvointiryhmille, karavaanareille kuin paikallisille. Myös kaupungin palvelut ovat lähellä.

– LumiLinnan ympärivuotista toimintaa on suunniteltu pitkään ja nyt se on vihdoin totta. Tarjoamme säästä riippumattomia palveluja erilaisille asiakasryhmille ja pystymme toteuttamaan mitä ihmeellisimpiä toiveita, Kemin Matkailu Oy:n kokemusjohtaja Noora Barria iloitsee.

Jäisiä elämyksiä kesät talvet

Lumirakentaminen on luonnollisesti sääsidonnaista. Juuri lumi tekeekin ainoan poikkeuksen muutoin yhtenäiseen tarjontaan. Kesällä alueella toimii LumiLinnan sijaan LumiLinna Camping. Se on ainoa ero koko vuoden kierrossa.

– Monipuolisia pakettejamme voi hyödyntää kaikkina vuodenaikoina. Esimerkiksi Sea Lapland Day Span hoidot, suolahuone ja saunatilat palvelevat ympäri vuoden uudessa päärakennuksessa. Sama pätee lämpimiin, kesällä viilennettyihin, merellistä majoitusta tarjoaviin Seaside Glass -Villoihin, Barria vinkkaa.

Kemin LumiLinnan ympärivuotinen tarjonta on suunnattu niin matkailijoille, paikallisille, kokoustaville, karavaanareille, työhyvinvointiryhmille kuin tapahtumajärjestäjille. – Palvelut on räätälöitävissä asiakkaiden ja ryhmien tarpeiden ja toiveiden mukaan, Kemin Matkailu Oy:n kokemusjohtaja Noora Barria toteaa.

Helmikuussa avattava, upouusi päärakennus pitää sisällään muun muassa huikean snowexperience365 – elämystilan lumi- ja jääelämyksineen, joiden yhteydessä voi nauttia drinkkejä jääbaarissa tai illallista jääravintolassa mihin vuodenaikaan tahansa. Eikä siinä kaikki: Saman katon alta löytyvässä Lumipallo - jäätelöbaarissa jäätelö valmistetaan nestemäisen typen avulla ja jäämäkeen pääsee helteelläkin!

– LumiHiutale -merinäköalaravintolan tilat taipuvat myös tapahtumien ja kokousten vaatimuksiin, Barria mainitsee.

Ympärivuotisesta tarjonnasta huolimatta yksi asia ei muutu: Nimittäin Kemin maine vertaansa vailla olevana lumilinnakaupunkina. Aina siitä lähtien kun ensimmäinen lumilinna vuonna 1996 rakennettiin, on kaupunkiin noussut myös lumi- ja jäätaideteoksia talvi talven perään. Kaiken keskellä kohoava LumiHotelli on kuin symboli talven ihmemaalle, jonne pääsystä moni vain haaveilee.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös