Helppous houkuttelee hakemaan lainaa netistä - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Helppous houkuttelee hakemaan lainaa netistä

Vielä vuosia sitten monet suomalaiset vieroksuivat ajatusta hakea lainaa netistä. Tänä päivänä se on jo todella suosittua, eikä siinä ole mitään sen riskialttiimpaa kuin jos hakisi lainaa kivijalkapankista. Tiukentuneen lainakilpailun ja valmisteilla olevan lakiuudistuksen myötä lainapalvelut ovat joutuneet alentamaan lainakorkoaan ja selkeyttämään lainaehtojaan. Kilpailuttamisen myötä lainaa voi saada netistä yhtä edullisesti kuin pankista, mutta huomattavasti nopeammalla aikataululla. Nettihakemuksen täyttäminen antaa lainaa etsivälle henkilölle myös joustoa, koska maksuttoman lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa, arkena tai pyhänä. Hakemuksen jättämisen jälkeen hakija saa heti alustavan lainapäätöksen ja kun kaikki tarvittavat tiedot on tarkistettu hakija saa lopullisen päätöksen ja lainan sopimuksen mukaisesti tililleen.

Kilpailuta laina yhdellä hakemuksella

Varmin ja nopein tapa varmistaa, että saat juuri sellaista lainaa kuin tarvitset, parhaaseen mahdolliseen hintaan, on kilpailuttaa laina usean lainanmyöntäjän välillä. FiksuLaina.fi on erikoistunut juuri lainan kilpailuttamiseen ja tekee tämän hakijan puolesta ilman minkäänlaista korvausta. FiksuLaina.fi on solminut yhteistyösopimukset noin 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä ja jättämällä yhden hakemuksen FiksuLaina.fi palvelun välitettäväksi he lupaavat kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen kaikkien yhteistyöpankkien kesken. Tämä antaa hakijalle hyvät lähtökohdat löytää laina mahdollisimman edullisesti sekä nopeasti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjouksen vertailuun jo muutamassa minuutissa.

Raha-asioiden fiksumpaan hoitamiseen

Käyttämällä maksutonta lainan kilpailutuspalvelua säästät huomattavasti omaa aikaasi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset ovat täysin samat, kuin jos olisit itse pyytänyt tarjoukset noin 30 eri lainapalvelulta.

Jättämällä hakemuksesi FiksuLaina.fi palveluun tiedät saavasi aina kilpailukykyiset lainatarjoukset, koska hakemuksesi välitetään kilpailutettavaksi 30 eri lainanmyöntäjälle. Tämä monen lainanmyöntäjän tuoma kilpailuasetelma antaa hyvät edellytykset hakijalle saada laina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

FiksuLaina.fi ei pelkästään etsi uutta edullista lainaa, vaan hakijan toiveitten mukaan myös kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai auttaa useamman lainan yhdistämisessä taloudellisesti kannattavampaan yhdistelylainaan.

Suosittu lainan kilpailutuspalvelu on toiminut markkinoilla jo vuodesta 2009 alkaen ja auttanut satojatuhansia suomalaisia löytämään itselle parhaan mahdollisen lainan. Palvelun kautta on helppo kilpailuttaa Suomessa toimivat luotonantajat Suomalaista asiantuntevuutta apuna käyttäen.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös