Ford on fiksu valinta laatua arvostavalle autoilijalle – ”Nykyaikaista teknologiaa ja miellyttävää matkustamista” - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Ford on fiksu valinta laatua arvostavalle autoilijalle – ”Nykyaikaista teknologiaa ja miellyttävää matkustamista”

Kemin Wetterin monipuolisesta Ford-mallivalikoimasta löytyy sopiva auto kaikille kuljettajille ja monenlaisiin maastoihin.

Focus on täysin uudistunut niin rakenteeltaan kuin ominaisuuksiltaan, tuotepäällikkö Markku Tirroniemi (vas.) ja automyyjä Sami Kamula esittelevät Vuoden Auto Suomessa 2019 -arvonimen saanutta Ford Focusta.

Focus on täysin uudistunut niin rakenteeltaan kuin ominaisuuksiltaan, tuotepäällikkö Markku Tirroniemi (vas.) ja automyyjä Sami Kamula esittelevät Vuoden Auto Suomessa 2019 -arvonimen saanutta Ford Focusta.

Wetteriltä voi hankkia Fordin niin kaupunkiajoon kuin haastavampiinkin maastoihin trendikkäitä cross overeita unohtamatta.

Kompaktein on Fiesta, mutta ei enää aivan pikkuauto sekään. Kyytiin mahtuu neljä aikuista, eli auto sopii perheillekin.

Vuoden 2019 autoksi valittu Focus on kasvanut aiemmasta ja uudistunut kauttaaltaan. Mondeo on entistä modernimpi ja kevättalvella siitä tulee markkinoille myös farmarihybridi.

– Ford huomioi muutenkin ympäristön. EcoBoost-bensamoottoreiden sylinterinlepuutusjärjestelmä aktivoituu, kun kovaa vääntöä ei tarvita. Hiukkassuodattimet sekä ajotilan vaihto normaalin, econ ja sportin välillä ovat nykyaikaa, tuotepäällikkö Markku Tirroniemi ja automyyjä Sami Kamula kertovat.

Citymaastureista EcoSportin ja Kugan saa etu- tai nelivetoisena. Kooltaan isompi katumaasturi Edge on aina nelivetoinen.

– Etenkin Edgella pärjää haastavammassakin maastossa, Kamula muistuttaa.

Ford antaa uusiin autoihinsa viiden vuoden tai 100 000 kilometrin takuun. Lisäksi uuden auton suoraan kauppaan on olemassa vaihtoehto: Focuksen, Fiestan tai EcoSportin voi hankkia Ford Optiolla.

– Autosta tehdään 24 tai 36 kuukauden määräaikainen ja kilometreihin sidottu sopimus. Sen päätyttyä asiakas voi vaihtaa uuteen autoon, palauttaa auton liikkeeseen tai lunastaa sen omakseen, Tirroniemi esittelee.

Kemin Wetterin Ford-mallivalikoimassa löytyy autoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin.

Valttikorttina varustelutaso

Erityisesti navigaattori sekä suomenkielinen käyttöliittymä ja ääniohjaus vakiovarusteina Focuksen kokoluokassa ovat saaneet kiitosta.

– Osassa malleista on vakiona myös kaista-avustaja, Kamula kertoo kehityksen suunnasta.

Fordin tehdastilausauton voi räätälöidä edullisilla lisävarusteilla omien tarpeidensa mukaiseksi. Pakkasilla vaikkapa lämmitettävä tuulilasi maksaa itsensä takuulla takaisin.

– Lisäksi parkkitutka ja aktiivinen pysäköintiavustin parantavat ajomukavuutta huomattavasti, Tirroniemi mainitsee.

Älypuhelinsovelluksena toimiva FordPass Connect tarjoaa pitkän listan lisätoimintoja, kuten auton etäkäynnistyksen ja -lukituksen.

– Se näyttää myös auton kunto- ja huoltotiedot, Kamula esittelee.

Wetterillä Fordien huolto pelaa myynnin kanssa saman katon alla.

– Ja jos päätyy Fordin vaihtoautoon, se on takuulla meillä tarkastettu ja huollettu, Kamula ja Tirroniemi muistuttavat.

Muiden ominaisuuksien lisäksi FordPass Connect -älypuhelinsovellus näyttää, minne auto on pysäköity.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös