Ruoka

Salaatinsyöjän paras aika on nyt – Kanasalaatti saa makunsa yrteistä ja limestä, sinihomejuusto ja pekoni maustavat jäävuorilohkot

Nämä salaatit ovat ruokaisia ja soveltuvat parhaiten kokonaiseksi ateriaksi kolmelle tai neljälle hengelle. Paahdetut kasvikset hummuspedillä vievät kielen mennessään.

Nanna Rintala
Salaatinsyöjän paras aika on nyt – Kanasalaatti saa makunsa yrteistä ja limestä, sinihomejuusto ja pekoni maustavat jäävuorilohkot

Tarjoile salaatit luovasti. Kokoa salaatti kakkuvadille tai isolle laakealle puulaudalle ja jätä iänikuinen salaattikulho kaappiin huilaamaan.

Nanna Rintala

Kesän vihannesten ja marjojen sesonki on yltäkylläistä tuoreuden juhlaa. Porkkana houkuttelee rouskaisemaan, lapset innostuvat istumaan kivellä herneitä silpoen ja onnekas pujottaa heinään löytämänsä metsämansikat.

Vihersyöntiä on tähän aikaan vuodesta helppo…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Lapin Kansa tästä.


Lue myös