Ruoka

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen oppi kokkikoulussa muutakin kuin ruuanlaittoa – ja nyt hän jakaa parhaat niksinsä kotikokeille

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.

Konsta Leppänen
Hanna Gullichsen haluaisi oppia leipomaan leipää. – Luulen, että se vaatii sopivan mielentilan. Sen aika ei ole vielä.

Hanna Gullichsen haluaisi oppia leipomaan leipää. – Luulen, että se vaatii sopivan mielentilan. Sen aika ei ole vielä.

Elina Ylitervo

Kaksi vuotta sitten maaliskuussa Perhon liiketalousopiston tyhjässä opetuskeittiössä istui jännittynyt opiskelija reippaasti etuajassa. Ensimmäinen koulupäivä oli alkamassa. Hanna Gullichsen oli päättänyt vihdoin toteuttaa unelmansa ja opiskella kokiksi.


Haluaisitko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Lapin Kansa tästä.


Lue myös