Ruoka

Kasmir paljastaa lakritsaisen pannacotta-ohjeensa, joka sai tähtitanssijat hurmokseen – Kokeile myös muita muusikon isänpäiväreseptejä

Ennen muusikon uraansa pitkään ravintolakokkina toiminut Kasmir suunnitteli Lännen Median pyynnöstä kolmen ruokalajin isänpäivämenun, jossa pyöräytetään klassikot uusiksi. Stroganoff sujahtaa tacon täytteeksi ja pannacotta maustetaan teellä ja lakulla. Nappaa tästä talteen Kasmirin kekseliäät ja maukkaat reseptit. Hän jakaa myös niksinsä sipulin kuorimiseen ja pilkkomiseen.

Konsta Leppänen
Kasmirin eli Thomas Kirjosen lempiruokajuhla on joulu, jota hän viettää perheensä kanssa.

Kasmirin eli Thomas Kirjosen lempiruokajuhla on joulu, jota hän viettää perheensä kanssa. "Aina on ollut superihanaa. Se on tehnyt musta jouluihmisen."

Elina Ylitervo, teksti ja kuvat

Kun muusikko Kasmir eli Thomas Kirjonen oli pieni, isänpäivä oli aina samanlainen. Kirjonen valloitti keittiön aamutuimaan äidin ja siskon kanssa, ja he valmistivat tuhdin englantilaisen aamiaisen.

Pöytään katettiin munakokkelia, pekonia, valkoisia papuja…


Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa Lapin Kansan Digi nyt alkaen 9,90 €/kk. Valitse itsellesi sopivin tilaus. Etusi jopa -50 %! Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin lapinkansa.fi:n sisältöihin, näköislehteen ja uutissovellukseen.


Lue myös