Ruoka

Etsitkö vielä täydellistä blinireseptiä? Se on tässä: Elenan kuohkean rapeat pikkublinit ovat täydellinen alusta herkullisille täytteille

Tilaajalle

Elena Gorschkowin sukureseptin mukaan tehdyt pikkublinit vai paksut ja hapahkot tattariblinit? Kokeile molempia! Kiireinen kokkaa pikablinit uunissa muffinssien tapaan. Kokeile blinien lisukkeena mädin, smetanan ja suolakurkun lisäksi myös savuporotahnaa, tomaattitartaria ja hedelmätäytettä. Kaikki ohjeet löytyvät jutun lopusta.

Perinteinen paksu blini paistetaan valurautaisella blinipannulla, joka sijoittuu kooltaan pikkulettujen ja ison lettupannullisen väliin.

Perinteinen paksu blini paistetaan valurautaisella blinipannulla, joka sijoittuu kooltaan pikkulettujen ja ison lettupannullisen väliin.

Riikka Happonen, teksti Harri Kuittinen, kuvat

Blinit ovat talvinen herkku, ja ne herauttavat veden kielelle. Mutta miten valmistetaan juuri sopivan hapan taikina, joka takaa täydellisen kuohkeat ja rapsakat lettuset?

Aamu-tv:n Jälkipörssistäkin tuttu Palvelualojen liiton Pamin yhteiskuntavastaava Elena Gorschkow…


Tämä juttu on vain Lapin Kansan tilaajalle

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun rekisteröitymällä käyttäjäksi ja kirjautumalla sisään.


Lue myös