Ruoka

Etsitkö vielä täydellistä blinireseptiä? Se on tässä: Elenan kuohkean rapeat pikkublinit ovat täydellinen alusta herkullisille täytteille

Tilaajalle

Elena Gorschkowin sukureseptin mukaan tehdyt pikkublinit vai paksut ja hapahkot tattariblinit? Kokeile molempia! Kiireinen kokkaa pikablinit uunissa muffinssien tapaan. Kokeile blinien lisukkeena mädin, smetanan ja suolakurkun lisäksi myös savuporotahnaa, tomaattitartaria ja hedelmätäytettä. Kaikki ohjeet löytyvät jutun lopusta.

Perinteinen paksu blini paistetaan valurautaisella blinipannulla, joka sijoittuu kooltaan pikkulettujen ja ison lettupannullisen väliin.

Perinteinen paksu blini paistetaan valurautaisella blinipannulla, joka sijoittuu kooltaan pikkulettujen ja ison lettupannullisen väliin.

Riikka Happonen, teksti Harri Kuittinen, kuvat

Blinit ovat talvinen herkku, ja ne herauttavat veden kielelle. Mutta miten valmistetaan juuri sopivan hapan taikina, joka takaa täydellisen kuohkeat ja rapsakat lettuset?

Aamu-tv:n Jälkipörssistäkin tuttu Palvelualojen liiton Pamin yhteiskuntavastaava Elena Gorschkow…


Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa Lapin Kansan Digi nyt alkaen 9,90 €/kk. Valitse itsellesi sopivin tilaus. Etusi jopa -50 %! Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin lapinkansa.fi:n sisältöihin, näköislehteen ja uutissovellukseen.


Lue myös