Mainos

Hei tor­nio­lai­nen, kuka tuo valoa sinun elä­mää­si? Anna eh­do­tuk­se­si vuoden va­lo­voi­mai­sim­mak­si tor­nio­lai­sek­si

Lapin Kansa etsii yhdessä PIOT-festivaalin kanssa henkilöitä, jotka omalla olemuksellaan ja teoillaan tuovat valoa ihmisten elämään.

-

Elämämme on täynnä ihmisiä, jotka tuovat valoa matkallemme, mutta kuinka usein muistamme kiittää ja kertoa siitä heille itselleen? Arjessa unohtuu, kuka muistaa aina moikata rappukäytävässä, tukee ja kuuntelee kun sille on tarvetta tai käyttää aikaa ja voimavarojaan kaikkien hyvinvoinnin edistämiseen.

Lapin Kansa etsii nyt yhdessä PIOT-festivaalin kanssa henkilöitä, jotka omalla olemuksellaan ja teoillaan tuovat valoa ihmisten elämään, aitoja valonkantajia!

Vuoden valovoimaisin torniolainen valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan PIOT-festivaaleilla 6.11.2021. Nyt keräämme ehdokkaita äänestykseen. Anna oma ehdotuksesi vuoden valovoimaisimmaksi torniolaiseksi. Osallistut samalla lahjakortin arvontaan.

Päätapahtuma Rantakadun puistossa

PIOT-festivaalin päätapahtuma täyttää Tornion Rantakadun puiston alueen kotimaisella ja kansainvälisellä valotaiteella. Ohjelma rakentuu polkuun, jonka varrelta kävijä tarkastelee kaupunkia ja itseään uudessa valossa. Polun varrella valo heijastuu eri muodoissaan ympäröivään luontoon ja rakennuksiin. Polun päässä ihmiset kokoontuvat yhteen nauttimaan toisistaan sekä ruoasta ja juomasta.

PIOT-festivaalin pääohjelma järjestetään lauantaina 6.11. klo 16–22.00, jona aikana alueella voi vierailla ja nauttia poikkitaiteellisen valofestivaalin sisällöistä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Info
  • www.piot.fi
  • PIOT -Poikkitaiteellinen valofestivaali, jonka teemana on nähdä kaupunki uudessa valossa
  • Pääohjelmisto Rantakadun puistossa lauantaina 6.11 klo 16-22
  • Pääohjelman tapahtumapaikka on Rantakadun puisto, Aineen taidemuseon ja Tornionlaakson museon ympäristössä
  • Valopilkku-ohjelmisto valtaa Tornion 5.-7.11
  • Järjestetään ensimmäistä kertaa osana Tapahtumien kehittäminen Torniossa -hanketta 
  • Osa Tornio 400 -juhlavuoden ohjelmistoa
  • Festivaalin konseptin on rakentanut ja tapahtuman tuottaa rovaniemeläinen muotoilutoimisto Arctic Factory
-