Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Eint­racht Frank­furt tyrmäsi HJK:n täysin – "Se on tuon nä­köis­tä"

Frankfurt
HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas saattoi levitellä käsiään ruman tappion jäljiltä.
HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas saattoi levitellä käsiään ruman tappion jäljiltä.
Kuva: RONALD WITTEK

Kotijoukkue Eintracht Frankfurt ei antanut HJK:lle mitään armoa jalkapallon miesten Konferenssiliigassa. Kivikova saksalaisjoukkue jyräsi HJK:n nurin tylysti 6–0.

Eintracht karkasi jo avauspuoliajalla neljän maalin johtoon Junior Dina Ebimben, Robin Kochin, Omar Marmoushin ja Tutan osumilla. Dina Ebimben 12. minuutilla viimeistelemä avausmaali syntyi rangaistuspotkusta.

HJK oli ottelun ensimmäisellä kymmenminuuttisella pelissä hyvin mukana, mutta sen jälkeen Eintracht vyöryi avauspuoliajalla lähes mielensä mukaan. HJK:lla oli muun muassa erikoistilanteiden puolustamisessa suuria vaikeuksia.

Tauon jälkeen Ellyes Skhiri lisäsi Eintrachtin johtoa. HJK loi toisen jakson alkupuolella paikkoja kotijoukkueen nostettua jalkaa kaasulta. Ottelun lopussa Dina Ebimbe viimeisteli maalin edestä todella tylyt loppunumerot.

– Se on tuon näköistä, kun paremmalla joukkueella on hyvä päivä ja altavastaajalla ei ole paras mahdollinen päivä, HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas harmitteli V Sportin tv-haastattelussa.

HJK on kerännyt Konferenssiliigan kolmesta lohko-ottelustaan yhden pisteen, joka on tullut vierastasapelillä skotlantilaista Aberdeenia vastaan. Aberdeen on kerännyt G-lohkossa yhden pisteen, Eintracht kuusi ja kreikkalainen PAOK yhdeksän pistettä.

PAOK nousi torstaina vieraskentällä Aberdeenia vastaan 0–2-tappiotilanteesta 3–2-voittoon. Stefan Schwab viimeisteli loppunumerot lisäajalla rangaistuspotkusta.