Ruoka
Kuukausi
Päiväkirja: Kiisteltäisiinkö makuasioista?

Päi­vä­kir­ja: Kiis­tel­täi­siin­kö ma­kua­siois­ta?

26.03.2020 10:11
Jääkiekkoilijoilla on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poikkeuskevään vuoksi – Kärppä-valmentaja esittelee suosikkireseptinsä, jossa ei tingitä terveellisyydestä

Jää­kiek­koi­li­joil­la on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poik­keus­ke­vään vuoksi – Kärp­pä-val­men­ta­ja esit­te­lee suo­sik­ki­re­sep­tin­sä, jossa ei tingitä ter­veel­li­syy­des­tä

26.03.2020 07:00
Tilaajille
Keskivertoperhe syö viikossa liki 30 kiloa ruokaa – Näillä ohjeilla hankit tarvittavan ruokamäärän ja suunnittelet arkiruokailut kotona

Kes­ki­ver­to­per­he syö vii­kos­sa liki 30 kiloa ruokaa – Näillä oh­jeil­la hankit tar­vit­ta­van ruo­ka­mää­rän ja suun­nit­te­let ar­ki­ruo­kai­lut kotona

23.03.2020 08:00
Tilaajille
Koronaepidemia lopetti Topi Hiltusen työt ravintolassa – nyt hän tekee ja toimittaa kotiruokaa tilauksesta rovaniemeläisille

Ko­ro­na­epi­de­mia lopetti Topi Hil­tu­sen työt ra­vin­to­las­sa – nyt hän tekee ja toi­mit­taa ko­ti­ruo­kaa ti­lauk­ses­ta ro­va­nie­me­läi­sil­le

20.03.2020 12:27
Ruokaa ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse – näillä resepteillä teet pelmeneistä, ravioleista ja muista puolivalmisteista astetta parempia aterioita

Ruokaa ei aina tar­vit­se tehdä alusta asti itse – näillä re­sep­teil­lä teet pel­me­neis­tä, ra­vio­leis­ta ja muista puo­li­val­mis­teis­ta astetta pa­rem­pia ate­rioi­ta

19.03.2020 07:00
Tilaajille

Nälkäkö kurnii jo län­si­naa­pu­rin vat­sas­sa? Ruot­sis­ta on jo kyselty suo­ma­lai­sen ruoan perään

17.03.2020 17:35
Jäävätkö kausityöntekijät tulematta ja mansikat poimimatta? – Ruokatalot pyörivät normaalisti ja kotimaista raaka-ainetta riittää vielä

Jää­vät­kö kau­si­työn­te­ki­jät tu­le­mat­ta ja man­si­kat poi­mi­mat­ta? – Ruo­ka­ta­lot pyö­ri­vät nor­maa­lis­ti ja ko­ti­mais­ta raa­ka-ai­net­ta riittää vielä

17.03.2020 06:00
Kauppojen hyllyjä tyhjennetään nyt Lapissakin säilykkeistä, saippuasta ja vessapaperista – jokaisella pitäisi olla kolmen päivän kotivara, katso mistä se koostuu

Kaup­po­jen hyllyjä tyh­jen­ne­tään nyt La­pis­sa­kin säi­lyk­keis­tä, saip­puas­ta ja ves­sa­pa­pe­ris­ta – jo­kai­sel­la pitäisi olla kolmen päivän ko­ti­va­ra, katso mistä se koostuu

13.03.2020 16:39
Näyttelijä Eija Vilpas paljastaa suosikkireseptinsä – toista tehdään ystävän kanssa talkoilla, toinen on suvun ikisuosikki

Näyt­te­li­jä Eija Vilpas pal­jas­taa suo­sik­ki­re­sep­tin­sä – toista tehdään ystävän kanssa tal­koil­la, toinen on suvun iki­suo­sik­ki

12.03.2020 08:00
Tilaajille
Kolumni: Hauki, hevonen ja taskurapu menivät pizzaan
Kolumni Tenka Issakainen

Ko­lum­ni: Hauki, hevonen ja tas­ku­ra­pu menivät pizzaan

10.03.2020 15:00
Kuuntele Jälleenrakennus 2.0: Tulevaisuus on kasvispitoinen, mutta siellä voi roukua myös poro ja ammua lehmä

Kuun­te­le Jäl­leen­ra­ken­nus 2.0: Tu­le­vai­suus on kas­vis­pi­toi­nen, mutta siellä voi roukua myös poro ja ammua lehmä

04.03.2020 14:35
Vanhemmat
"Syökää silakkaa", kehotti pääministeri, ja neuvo on yhä ajankohtainen – Kokeile silakoita fish and chips -annoksessa tai espanjalaisissa tapaksissa

"Syökää si­lak­kaa", kehotti pää­mi­nis­te­ri, ja neuvo on yhä ajan­koh­tai­nen – Kokeile si­la­koi­ta fish and chips -an­nok­ses­sa tai es­pan­ja­lai­sis­sa ta­pak­sis­sa

27.02.2020 09:00
Mitä jos ruokakaupassa tarvitsisi käydä vain pari kertaa kuussa? Rovaniemeläinen Sonja Alaraatikka shoppaa hävikkiruokaa netistä ja säästää selvää rahaa

Mitä jos ruo­ka­kau­pas­sa tar­vit­si­si käydä vain pari kertaa kuussa? Ro­va­nie­me­läi­nen Sonja Ala­raa­tik­ka shoppaa hä­vik­ki­ruo­kaa netistä ja säästää selvää rahaa

21.02.2020 16:29
Tilaajille
Termospullossa hautuvat piirun verran paremmat retkieväät – nauti nuotiolla dipistä, pitaleivästä ja tikku-croissanteista

Ter­mos­pul­los­sa hau­tu­vat piirun verran pa­rem­mat ret­ki­eväät – nauti nuo­tiol­la di­pis­tä, pi­ta­lei­väs­tä ja tik­ku-crois­san­teis­ta

13.02.2020 08:00
Tilaajille
Hunteerinki: Rasuaa vareksilla
Kolumni Hannu Lantto

Hun­tee­rin­ki: Rasuaa va­rek­sil­la

09.02.2020 11:02
Päiväkirja: Nakit ja muusi naurattaa – Lastenohjelmat pöydässä ovat sallittuja, jos ne lisäävät ipanaan uppoavia kaloreita
Kolumni Henripekka Kallio

Päi­vä­kir­ja: Nakit ja muusi nau­rat­taa – Las­ten­oh­jel­mat pöy­däs­sä ovat sal­lit­tu­ja, jos ne li­sää­vät ipanaan up­poa­via ka­lo­rei­ta

08.02.2020 16:29
Lauantaivieras: Haaveissa päästä seuraamaan leipäjuuston paistoa piisin loisteessa
Kolumni Eeva-Maija Laurila ja Pirjo Ahvonen

Lauan­tai­vie­ras: Haa­veis­sa päästä seu­raa­maan lei­pä­juus­ton paistoa piisin lois­tees­sa

07.02.2020 14:21
Inarilainen ravintola Aanaar tarjoaa Suomen maistuvinta ruokaa – palkittiin Vuoden ravintola -tunnustuksella

Ina­ri­lai­nen ra­vin­to­la Aanaar tarjoaa Suomen mais­tu­vin­ta ruokaa – pal­kit­tiin Vuoden ra­vin­to­la -tun­nus­tuk­sel­la

06.02.2020 12:00
Luomutuotteiden myynti kasvoi edelleen, nyt lähes kymmenellä prosentilla – "Kysyntää lihalle olisi"

Luo­mu­tuot­tei­den myynti kasvoi edel­leen, nyt lähes kym­me­nel­lä pro­sen­til­la – "Ky­syn­tää lihalle olisi"

05.02.2020 08:07
Syö­pä­jär­jes­töt: Vain 50 grammaa makkaraa tai muita li­ha­val­mis­tei­ta päivässä lisää suo­lis­to­syö­vän riskiä

Syö­pä­jär­jes­töt: Vain 50 grammaa mak­ka­raa tai muita li­ha­val­mis­tei­ta päi­väs­sä lisää suo­lis­to­syö­vän riskiä

04.02.2020 10:52