Ruoka
Kuukausi
Nyt on herkkuja eväsretkelle! Poimi tästä talteen kesäiset reseptit ja testaa itse

Nyt on herk­ku­ja eväs­ret­kel­le! Poimi tästä talteen ke­säi­set re­sep­tit ja testaa itse

21.06.2020 20:05 0
Tilaajille
Nyt saa lähikahvia ilmaiseksi omalta pihanurmelta – Voikukkakahvi maistuu melkein aidolta

Nyt saa lä­hi­kah­via il­mai­sek­si omalta pi­ha­nur­mel­ta – Voi­kuk­ka­kah­vi maistuu melkein aidolta

11.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Tarjoa kesäruuaksi juhlavan helppoja siiderisimpukoita ja kääri muikut kalakukkoon eväsruuaksi

Tarjoa ke­sä­ruuak­si juh­la­van help­po­ja sii­de­ri­sim­pu­koi­ta ja kääri muikut ka­la­kuk­koon eväs­ruuak­si

11.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Paras ystävä on syyllinen rikosruokiin – Outi Pakkasen dekkareiden päähenkilö Anna Laine on innokas kokkaaja, jonka lempiruuat ovat myös Pakkasen suosikkeja

Paras ystävä on syyl­li­nen ri­kos­ruo­kiin – Outi Pak­ka­sen dek­ka­rei­den pää­hen­ki­lö Anna Laine on innokas kok­kaa­ja, jonka lem­pi­ruuat ovat myös Pak­ka­sen suo­sik­ke­ja

04.06.2020 08:00 0
Tilaajille
Kolumni: Sieniä en suuhuni laita
Kolumni Pekka Rytkönen

Ko­lum­ni: Sieniä en suuhuni laita

04.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Vanhemmat
Pienen porukan juhlalounas korvaa tänä keväänä isot valmistujaisjuhlat – Hemmottele lähipiiriä sesongin herkuilla ja raparperi-mansikkapavlovalla

Pienen porukan juh­la­lou­nas korvaa tänä keväänä isot val­mis­tu­jais­juh­lat – Hem­mot­te­le lä­hi­pii­riä se­son­gin her­kuil­la ja ra­par­pe­ri-man­sik­ka­pav­lo­val­la

21.05.2020 08:00 0
Tilaajille
Muistatko, kun meksikonpataa kokattiin ysärillä pussiaineksista? Nyt se kannattaa tehdä alusta lähtien itse ja kokolihasta

Muis­tat­ko, kun mek­si­kon­pa­taa ko­kat­tiin ysä­ril­lä pus­siai­nek­sis­ta? Nyt se kan­nat­taa tehdä alusta lähtien itse ja ko­ko­li­has­ta

07.05.2020 07:00 0
Tilaajille
Tee-se-itse: Helpot Oreo-tryffelit – Nopea neljän aineksen resepti kahvihetkiä varten

Tee-se-it­se: Helpot Oreo-tryf­fe­lit – Nopea neljän ai­nek­sen resepti kah­vi­het­kiä varten

23.04.2020 13:23 0
Lukijalta: Etätyöläisenkin kannattaa syödä kunnon aterioita – napostelunhalu katoaa
Lukijalta Mielipide Dienh Hong

Lu­ki­jal­ta: Etä­työ­läi­sen­kin kan­nat­taa syödä kunnon ate­rioi­ta – na­pos­te­lun­ha­lu katoaa

14.04.2020 15:39 0
Illallinen syntyy huippukokin opastuksella – "Poikkeustilassakin täytyy tehdä ruokaa", sanoo Sirly Schinmann

Il­lal­li­nen syntyy huip­pu­ko­kin opas­tuk­sel­la – "Poik­keus­ti­las­sa­kin täytyy tehdä ruo­kaa", sanoo Sirly Schin­mann

08.04.2020 11:06 0
Tilaajille
Päiväkirja: Kiisteltäisiinkö makuasioista?

Päi­vä­kir­ja: Kiis­tel­täi­siin­kö ma­kua­siois­ta?

26.03.2020 10:11 0
Tilaajille
Jääkiekkoilijoilla on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poikkeuskevään vuoksi – Kärppä-valmentaja esittelee suosikkireseptinsä, jossa ei tingitä terveellisyydestä

Jää­kiek­koi­li­joil­la on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poik­keus­ke­vään vuoksi – Kärp­pä-val­men­ta­ja esit­te­lee suo­sik­ki­re­sep­tin­sä, jossa ei tingitä ter­veel­li­syy­des­tä

26.03.2020 07:00 0
Tilaajille
Keskivertoperhe syö viikossa liki 30 kiloa ruokaa – Näillä ohjeilla hankit tarvittavan ruokamäärän ja suunnittelet arkiruokailut kotona

Kes­ki­ver­to­per­he syö vii­kos­sa liki 30 kiloa ruokaa – Näillä oh­jeil­la hankit tar­vit­ta­van ruo­ka­mää­rän ja suun­nit­te­let ar­ki­ruo­kai­lut kotona

23.03.2020 08:00 0
Tilaajille
Koronaepidemia lopetti Topi Hiltusen työt ravintolassa – nyt hän tekee ja toimittaa kotiruokaa tilauksesta rovaniemeläisille

Ko­ro­na­epi­de­mia lopetti Topi Hil­tu­sen työt ra­vin­to­las­sa – nyt hän tekee ja toi­mit­taa ko­ti­ruo­kaa ti­lauk­ses­ta ro­va­nie­me­läi­sil­le

20.03.2020 12:27 0
Ruokaa ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse – näillä resepteillä teet pelmeneistä, ravioleista ja muista puolivalmisteista astetta parempia aterioita

Ruokaa ei aina tar­vit­se tehdä alusta asti itse – näillä re­sep­teil­lä teet pel­me­neis­tä, ra­vio­leis­ta ja muista puo­li­val­mis­teis­ta astetta pa­rem­pia ate­rioi­ta

19.03.2020 07:00 0
Tilaajille

Nälkäkö kurnii jo län­si­naa­pu­rin vat­sas­sa? Ruot­sis­ta on jo kyselty suo­ma­lai­sen ruoan perään

17.03.2020 17:35 0
Jäävätkö kausityöntekijät tulematta ja mansikat poimimatta? – Ruokatalot pyörivät normaalisti ja kotimaista raaka-ainetta riittää vielä

Jää­vät­kö kau­si­työn­te­ki­jät tu­le­mat­ta ja man­si­kat poi­mi­mat­ta? – Ruo­ka­ta­lot pyö­ri­vät nor­maa­lis­ti ja ko­ti­mais­ta raa­ka-ai­net­ta riittää vielä

17.03.2020 06:00 0
Kauppojen hyllyjä tyhjennetään nyt Lapissakin säilykkeistä, saippuasta ja vessapaperista – jokaisella pitäisi olla kolmen päivän kotivara, katso mistä se koostuu

Kaup­po­jen hyllyjä tyh­jen­ne­tään nyt La­pis­sa­kin säi­lyk­keis­tä, saip­puas­ta ja ves­sa­pa­pe­ris­ta – jo­kai­sel­la pitäisi olla kolmen päivän ko­ti­va­ra, katso mistä se koostuu

13.03.2020 16:39 0
Tilaajille
Näyttelijä Eija Vilpas paljastaa suosikkireseptinsä – toista tehdään ystävän kanssa talkoilla, toinen on suvun ikisuosikki

Näyt­te­li­jä Eija Vilpas pal­jas­taa suo­sik­ki­re­sep­tin­sä – toista tehdään ystävän kanssa tal­koil­la, toinen on suvun iki­suo­sik­ki

12.03.2020 08:00 0
Tilaajille
Kolumni: Hauki, hevonen ja taskurapu menivät pizzaan
Kolumni Tenka Issakainen

Ko­lum­ni: Hauki, hevonen ja tas­ku­ra­pu menivät pizzaan

10.03.2020 15:00 0