*

Lapin Kansa

Lapin Kansan näköislehti

 

 

Lapin Kansan näköislehti on sisällöltään sama kuin painettu Lapin Kansa. Voit lukea sen tietokoneella, iPadilla ja iPhonella tai Android-puhelimessa ja -tabletissa.

 

Tämä on näköislehden kokeilukappale

Testaa näköislehteä

 
Voit kokeilla verkkoselaimessa luettavaa näköislehteä klikkaamalla lehden kuvaa.
 
Ipad ja Iphone -versiota sekä Android-laitteita varten tulee ladata maksuton sovellus AppStoresta tai Android Marketista.
Ensimmäisen lehden voit ladata ilmaiseksi
 
 

Tilaa näköislehti

 
Jos olet Lapin Kansan tilaaja, saat näköislehden käyttöösi täydentämällä tilaustasi DIGI+paketilla, alkaen vain 3 euroa / kk Näköislehden voit myös ostaa päiväksi tai pidemmäksi määräajaksi. Näköislehden lisäksi saat käyttöösi myös Lapin Kansan juttuarkiston.
 
 
 

Nauti näköislehtesi kuten haluat

 

1) Näköislehti tietokoneella

 

Näköislehden lukemiseen tietokoneella tarvitset verkkoyhteyden ja verkkoselaimen (esim. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer).

 

Verkkoselaimessa toimiva näköislehti aukeaa samaan tapaan kuin tavallinen verkkosivu. Mitä nopeampi yhteys, sitä nopeampaa on selaaminen. Näköislehden lukeminen sujuu parhaiten laajakaistayhteydellä, mutta myös hitaalla yhteydellä näköislehteä pystyy lukemaan.

 

Näköislehti on sisällöltään sama kuin paineittu, paperinen Lapin Kansa.
 

 

2) Näköislehti mobiilissa ja tabletilla: 

 Voit lukea näköislehden myös iPad/ iPhone/ Android-sovelluksilla tabletilla tai puhelimella. Näköislehti on sisällöltään sama kuin painettu Lapin Kansa.

Lehden nopeaan lataamiseen tarvitset verkkoyhteyden. Lataaminen onnistuu myös puhelinverkon kautta. Kun lehti on ladattu, voit lukea sitä missä vain, myös ilman yhteyttä.

 

 Tablettisi/puhelimesi on iPad/iPhone:

Sovelluksen lataaminen App Storesta:

 Lataa ilmainen näköislehtisovellus iPadiin tai iPhoneen App Storesta. Oikea sovellus löytyy hakusanalla Lapin Kansa. Lataamista varten tarvitset Apple ID -tunnuksen (lue lisää: http://www.apple.com/fi/support/appleid/)

 

 Alla olevasta kuvakkeesta pääset suoraan lataamaan Lapin Kansan sovelluksen Apple -laitteeseesi

 

 

Tabletissasi/puhelimessasi on Android-käyttöjärjestelmä

Sovelluksen lataaminen Google Play Storesta:

 Lataa ilmainen näköislehtisovellus Android-käyttöjärjestelmän tablettiin tai puhelimeen Google Play Storesta. Oikea sovellus löytyy hakusanalla Lapin Kansa. Lataamista varten tarvitset Google tilin -tunnuksen (lue lisää: . (http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=fi&answer=2521798)

 

 Alla olevasta kuvakkeesta pääset suoraan lataamaan Lapin Kansan sovelluksen Android-laitteeseesi

 

 

 
 
 
 
 
Kirjautuminen

Muista minut


Asiakasnumeron löydät sähköpostitse tulleesta tilausvahvituksesta, kanta-asiakaskortistasi tai laskustasi.

 
 

Osta irtonumero

 
Voit ostaa näköislehden myös irtonumerona. Lähetä viesti DIGI numeroon 13234. Viestin hinta on 1,70 euroa. Vastausviestissä saat salasanan, joka on voimassa 24 tuntia.
 
 

Näköislehti jakeluhäiriötilanteissa

 
Näköislehti avataan jakeluhäiriötilanteissa vapaasti luettavaksi. Lukeminen edellyttää kirjautumistietojen täyttämistä. Asiakasnumero-kenttään syötetään 123 ja postinumero-kenttään 123. Voit myös syöttää oman asiakasnumerosi ja postinumerosi.
 
Uutiset

Uutisia

FB Twitter RSS

 

 
 
 
Lapin Kansa, Veitikantie 2-8 96100 ROVANIEMI,     Vaihde: 010 665 022 Fax: 010 665 7720  |  Palaute  |   Mediakortti  |   Käyttö- ja sopimusehdot